Μιλάμε σοβαρά. Οι φωτιές το καλοκαίρι που πάντα είναι προγραμματισμένες δεν είναι θέμα με το οποίο παίζεις. Να κάνεις πολιτική πεζοδρομίου. Οι φωτιές που εδώ και χρόνια, για δεκαετίες ολόκληρες ρημάζουν την Ελλάδα, είναι θέμα εθνικό. Να, γιατί μιλάμε σοβαρά. Μόνο σοβαρά.

Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, επειδή το θέμα είναι σοβαρό, τα ελληνικά κόμματα, όχι τα σκοπιανά και τα τούρκικα, τα αλβανικά και τα γερμανικά, στο θέμα πυρκαγιές χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα. Όπως ο Σύριζας και η ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο που δεν το είπαν με λόγια από την κυβέρνηση ότι τις φωτιές τις έβαλε η ΝΔ. Δεν το είπαν οι συριζαίοι, όμως το εννοούν, Ξεκάθαρα. Και, μάλιστα, κατακρίνουν την ΝΔ ότι δεν έχει κουκούτσι μυαλό να αντιληφθεί την πραγματικότητα, δηλαδή ότι οι φωτιές σε Ζάκυνθο και Ανατολική Αττική είναι έργο εμπρηστών.

Ποιοι είναι οι εμπρηστές; Έλα! Αυτοί που κομματικά, και με τα κανάλια τους ελέγχουν, προσπαθούν να βλάψουν την κυβέρνηση.

Έτσι είναι. Ποιος ωφελείται από τις φωτιές; Η ΝΔ. Ποιος ευθύνεται; Η κυβέρνηση. Άρα; Ο Σύριζας έβαζε φωτιές όσο ήταν κυβέρνηση ο Σαμαράς. Άρα, η ΝΔ βάζει φωτιές όσο παραμένει ακόμα πρωθυπουργός ο Τσίπρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης