Αμάν, πια! Παρατράβηξε αυτό το παραμυθάκι ότι για όλα φταίει ο… Στραματσόνι. Ο καμπαρντινάτος Ιταλός που παρίστανε τον προπονητή, και στον Παναθηναϊκό, επειδή είναι ομάδα της πλάκας, λανσαρίστηκε και ως ατζέντης.

Επιτέλους! Δεν έχει καμία ευθύνη για την οικονομική καταστροφή στον Παναθηναϊκό ο Στραματσόνης, ακόμα κι αν είναι αλεπουδιάρης, ανίκανος, άχρηστος. Όποιος σοβαρός και ασόβαρος επιρρίπτει όλη τη ζημιά στον καμπαρντίνα, τότε απλά αναδεικνύει ως τον απόλυτα ανύπαρκτο τον Αλαφούζο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είναι, ρε, ο Παναθηναϊκός; Ανώνυμη εταιρεία είναι, και κάνει μπίζνες. Δεν είναι πολιτικό κόμμα, το Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων, όπου όποιος γουστάρει μπαίνει για να… βοηθήσει τον λαό και όποιος γουστάρει, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, φεύγει και μόνος του κάνει μεταγραφή σ’ άλλη κομματική κομπανία.

Δεν ήρθε μόνος του ο Στραματσόνης στον Παναθηναϊκό. Τον έφερε ο Αλαφούζος. Ούτε αποφάσιζε μόνος του ο Αντρίκος, και το μπάτζετ το ενέκρινε το αφεντικό, ο καναλάρχης, όπως και κάθε επιλογή του Ιταλού.

Στην ΠΑΕ, την κάθε ΠΑΕ δεν έχει ευθύνη ΟΥΔΕΙΣ! Από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μέχρι τον ντοπαριστή της ομάδας και εκείνον που ασπρίζει τις γραμμές στο χορτάρι. ΜΟΝΟΝ το αφεντικό έχει ευθύνη. Επειδή αυτός αποφασίζει. Αυτός πληρώνει, αυτός χάνει, αυτός κερδίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης