Αυτό το δεύτερο κολλητό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη ήταν… διαφορετικό. Απλά βαθμολογικό. Ένα ματς πρωταθλήματος. Στο ίδιο γήπεδο, με τους ίδιους αντιπάλους, αλλά καμία σχέση με εκείνο του Kυπέλλου, τρεις ημέρες πριν. Που ουσιαστικά είναι νοκ-άουτ και οδηγεί κοντά στην κατάκτηση τίτλου, του Κυπέλλου.

Γι΄ αυτό, στο χθεσινό παιχνίδι ο πάλι πολύ καλός ΠΑΟΚ είχε αλλαγές στην ενδεκάδα του. Εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Σάλκε στην Τούμπα. Ο Ίβιτς έκανε rotation, να ξεκουράσει βασικούς που τους θέλει ετοιμοπόλεμους, ενάντια στη γερμανική ομάδα την προσεχή Πέμπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ, όμως πέραν από το αποτέλεσμα με την Ξάνθη έδειξε ότι βρίσκεται σε σταθερή φάση ανόδου. Αυτά τα σάπια, ότι αδικείται από το 0-0, δεν έχουν καμία σημασία. Καμία αξία. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, όχι δικαστήριο για να αποδοθεί δικαιοσύνη, και στο φινάλε από ποιους;

Μπράβο στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, και γιατί κρατάει σε υψηλό επίπεδο την απόδοσή του και, κυρίως, διότι έχει στη σκέψη του τη διάκριση στην Ευρώπη.

Εάν δεν είχε στόχο να προχωρήσει στο γιουρόπα ο ΠΑΟΚ, θα έπαιζε πλήρης στην Ξάνθη. Και δεν θα σκεπτόταν τη Σάλκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μακαρίτης Φάντροκ πριν από 40 χρόνια έλεγε στους παίκτες της ΑΕΚ: «Ευρωπαϊκή ομάδα είναι αυτή που κάθε εβδομάδα είναι σε θέση να δίνει δύο παιχνίδια υψηλής ευθύνης, υψηλών απαιτήσεων. Εκείνη η ομάδα που στέκεται με αξιοπιστία στην Ευρώπη».

…………………………….
Ο Αθανασιάδης κατευθείαν σε ψυχολόγο, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης