Μπράβο στην ΑΕΚ, λένε, διότι πήρε το 0 – 0 στο Βέλγιο. Αν, δηλαδή, κέρδιζε εκτός έδρας την Μπρυζ, τότε δεν άξιζε τα συγχαρητήρια η ΑΕΚ. Έτσι πάει.

Δεν πάει το γιασάν του μάγκα στην ΑΕΚ κι όταν δεν σκοράρει, κι όταν σκοράρει. Πολύ περισσότερο όταν στο πρώτο παιχνίδι με τη βελγική ομάδα η ΑΕΚ έβγαλε το πρόβλημά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμάν πια αυτή η ελληνικούρα! Να δικαιολογούν την αποτυχία και να αποθεώνουν την επιτυχία, μάλιστα πριν αυτή… ολοκληρωθεί. Τα μπράβο στην ΑΕΚ, γιατί, λέει, με το 0-0 πήρε αποτέλεσμα πρόκρισης.

Γραφικότης! Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα σε διπλή αναμέτρηση. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα, το έργο έχει άλλο τόσο ψωμί.

Η Μπρυζ μήπως θα ‘ρθει στην Αθήνα για να χάσει. Μήπως; Να παραδώσει την πρόκριση στην ΑΕΚ επειδή δεν κέρδισε στην έδρα της. Επειδή όλα κρίθηκαν στον πρώτο αγώνα. Και να αγνοήσει το πρόβλημα, που λέγαμε, της ελληνικής ομάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιο είναι το πρόβλημα;

Ο Ολυμπιακός έβαλε τρία. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ. Ακόμα και ο Παναθηναϊκός έριξε τεμάχια δύο στην καλύτερη και πιο αξιόπιστη από τις τέσσερις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων. Η ΑΕΚ δεν σκόραρε κι αυτό είναι το πρόβλημά της, παρότι είχε τον έλεγχο του αγώνα. Και κατοχή είχε. Και η Μπρυζ είναι για τα δόντια της ΑΕΚ. Κι όμως έμεινε άγκολη η ΑΕΚ.

Κανένα πρόβλημα, άντε να το πεις αυτό, για την ΑΕΚ να μη σκοράρει σε ανώτερή της ομάδα. Σε ματς όπου τον πρώτο λόγο έχει ο ισχυρότερος αντίπαλος. Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι που δεν έβαλε ένα γκολ σε παιχνίδι στο οποίο δεν είχε στόχο το μηδέν στην άμυνα.
……………………………………….

Στα δικαστήρια ο Παναθηναϊκός για το 3 – 2 της Αθλέτικο Μπιλμπάο, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης