Τη μία φάπα μετά την άλλη τρώει στη μάπα ο Παναθηναϊκός και αυτό δεν είναι το περισσότερο οδυνηρό. Διασυρμός στην Ευρώπη, μάλιστα όχι από ομάδες πρώτης γραμμής, και αποτυχίες στο πρωτάθλημα. Ήρθε και το σοκ (;) της ήττας στο κύπελλο από ομάδα Β’ εθνικής, του πάλαι ποτέ παραρτηματικού ΟΦΗ.

Άλλο, όμως, είναι το πιο ζόρικο για τον Παναθηναϊκό που δείχνει τόσο αδύναμος, τόσο ορφανός, διότι το μόνο που πραγματικά του απέμεινε είναι το όνομά του. Τίποτα άλλο δεν έχει σήμερα εκτός από τη φανέλα του. Του λείπουν φράγκα στο ταμείο, παίκτες και προπονητής επιπέδου Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποχρεωμένος πλέον είναι ο Αλαφούζος να πάρει αποφάσεις κάτω από την πίεση των πραγμάτων. Αυτό είναι το πιο άσχημο. Αποφάσεις θα παρθούν εν θερμώ. Όχι με καθαρή σκέψη, αλλά σε κατάσταση πανικού. Τι να πρωτοκάνει ο πρόεδρος. Από πού να αρχίσει για να σώσει, αν σώζεται η σεζόν.

Γιατί, όχι! Γιατί όχι να μην κινδυνεύσει ο Παναθηναϊκός και με υποβιβασμό. Αυτός ο Παναθηναϊκός που αγωνιστικά δεν ζυγίζει. Δεν είναι καλύτερος από τις ομαδίτσες που απειλούνται να επιστρέψουν στη Β’ εθνική.
………………….
Ο Στραματσόνι αδειάζει την τσέπη του Αλαφούζου, διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης