Τελικά, στον κατεστραμμένο οικονομικά Παναθηναϊκό, ο άνθρωπος – κλειδί είναι ο «προσωπικός» συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε «εργαλείο» του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου. Είναι αληθινά πρωτόγνωρο το σκηνικό που βιώνει σήμερα ο, ανοικτός σε πολλά μέτωπα προσφύγων ποδοσφαιριστών του, Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ χρωστάει δεξιά κι αριστερά, κι όμως με εντολή Αλαφούζου ο Διαμαντόπουλος έχει αναλάβει να ψωνίσει παίκτες, ωστόσο χωρίς να τους πληρώσει! Γίνεται αυτό; Έγινε το περασμένο καλοκαίρι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πράγματι, όταν πλέον είχε σχεδόν ωριμάσει η σκέψη του Αλαφούζου να εγκαταλείψει την ομάδα, τότε ακριβώς ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε συμβόλαια 12 (!!!) ποδοσφαιριστών, δανεικών κι όχι, χωρίς να χρειαστεί να επιβαρύνει το ταμείο της ΠΑΕ. Η επιτυχία του Διαμαντόπουλου.

Σήμερα, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν… ανησυχεί αν φύγουν όσοι παίκτες θέλουν να φύγουν! Επί προεδρίας του δεκάδες παίκτες ήρθαν και έφυγαν χωρίς να αφήσουν το όνομά τους στη θύμηση της εξέδρας (φώτο). Ύστερα, ο Αλαφούζος ποντάρει στον Διαμαντόπουλο, ο οποίος ψάχνεται να φέρει άλλους, δανεικούς κι όχι, με την καρμπόν-πατέντα του καλοκαιριού 2017.

Μιλάμε για παγκόσμια μοναδικότητα και το έργο μοιάζει με τζόγο στον Παναθηναϊκό του 2018. Αλήθεια, πόσοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και ποιας αξίας θα ρισκάρουν να κάνουν μεταγραφή σε μια ΠΑΕ, η οποία αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της; Στην πραγματικότητα βρίσκεται σε κατάσταση προ πτωχεύσεως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί συνεχίζει να παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης