Κινδυνεύει ο Ολυμπιακός με αφαίρεση μέχρι έξι βαθμών, όσους τον χωρίζουν από τον καλύτερο του στην ισοβαθμία ΠΑΟΚ. Άρα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν χρειάζεται να υποβιβάσει κατευθείαν τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το άρθρο 29, για τα… μπραβιλίκια στο ματς με τον Πλατανιά.

Ρε, είστε με τα καλά σας! Ποιος να τολμήσει να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Έχει γεννηθεί, υπάρχει τέτοιος άνθρωπος στην Ελλάδα; Θα μου πεις, και με το δίκαιό σου, ότι δεν χρειάζεται σήμερα τόλμη και αρετή η δικαιοσύνη για να κάνει τη δουλειά της. Η Ελλάδα έχει ξεφύγει από την καταραμένη δεξιά και κυκλοφορεί πλέον στα πελάγη της αριστεράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά» ήταν το αντιδεξιό σύνθημα στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης. Το άλλο, που θα γίνει σλόγκαν το ξέρεις; «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά». Θα το λένε οι Καραπαπάδες.

Όχι, λένε, δεν χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ακόμα κι αν κριθεί ένοχος κατά το κατηγορητήριο, διότι έχει επικυρωθεί η βαθμολογία. Η ποινή θα ισχύει από την προσεχή σαιζόν. Πρώτον, την βαθμολογία δεν την επικύρωσε δικαστικό όργανο. Δεύτερον, για να μιλάμε επί της ουσίας, στην Ελλάδα της δεξιάς και της αριστεράς κυβέρνηση, δικαιοσύνη και μήντια κάνουν το κορόιδο στα δύσκολα. Και είναι πολύ… δύσκολο να υποβιβαστεί ένας Ολυμπιακός επειδή το θέλει το… δίκαιο.

Τι ακούς από πλευράς Ολυμπιακού. Λέω για την πολυμεταχειρισμένη αηδία «οι αγώνες, οι νίκες, τα πρωταθλήματα παίρνονται στα γήπεδα, όχι στα χαρτιά». Δεν κατάλαβα. Στο ΓΗΠΕΔΟ έπεσε το ξύλο στους παίκτες του Πλατανιά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Τα αποδυτήρια ΓΗΠΕΔΟ είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αθώος, δηλαδή, ο Ολυμπιακός αν οι τσαμπουκάδες στο ημίχρονο με τον Πλατανιά γινόντουσαν μακριά από το Καραϊσκάκη. Δεν θα προλάβαιναν να τους πάνε ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, να τους πλακώσουν και να τους επιστρέψουν για το β’ ημίχρονο.

Δηλαδή, τι; Να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός μόνον αν οι δικοί του μπράβοι έδιναν τις ψιλές και τις χοντρές μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Σε παρακαλώ. Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, πήρε στο γήπεδο τον Πλατανιά, ανέτρεψε το 0-1 σε 2-1 στο γήπεδο και ό,τι αναφέρει το κατηγορητήριο αποτελούν… χαρτιά; Έχει, δηλαδή, το δικαίωμα μια ομάδα να ωφελείται αν τρομοκρατούνται έτσι κι αλλοιώς οι αντίπαλοι. Και είναι νίκη… στα χαρτιά αν μία ομάδα νικήσει στον αγωνιστικό χώρο, αφού προηγουμένως… νικήσει τους αντιπάλους και στα αποδυτήρια.
…………………………………
Με κόντρα τον Ολυμπιακό θα είχε νόημα ο αγώνας ενάντια στο μνημόνιο, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης