Και να θέλει κάποιος να το πιστέψει, όσο καλοπροαίρετος να ‘ναι, δεν μασάει με τίποτα το νέο παραμύθι, ότι ξαφνικά, πάντα ξαφνικά, εμφανίστηκε ένας ακόμα επενδυτής για τον Παναθηναϊκό. Τα ΜΜΕ, βέβαια, που ψοφάνε για… αποκαλύψεις και… αποκλειστικά, πλασάρουν ως βέβαιο και το πιο απίθανο.

Περίεργο, αλήθεια! Κάθε φορά που η αδυναμία, πιο σωστά η άρνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να είναι συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις, σκάει από το πουθενά η μεγάλη «είδηση». Κινέζοι επενδυτές τη μία, Άραβες από την άλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν τη φορά το παραμύθι δείχνει χοντρό. Τίποτα δεν αποκλείεται. Παναθηναϊκός είναι αυτός. Μέγεθος τεράστιο. Ικανός να τραβήξει το αληθινό κι όχι μουσαντένιο επενδυτικό ενδιαφέρον. Απλώς σημειώνει κάποιος ότι δεν είναι η πρώτη φορά που από πλευράς Αλαφούζου διαρρέει μια ανύπαρκτη επενδυτική πρόταση, όπως στη συνέχεια αποδεικνύεται.

Αυτήν τη φορά ο φερόμενος επενδυτής, μεγαλοεπιχειρηματίας Ταϊλανδός, ανάμεσα στους όρους του είναι και τούτος: «Άκυρη η πρότασή μου αν ο Παναθηναϊκός υποβιβαστεί». Δηλαδή;

Φρόντισε να μη ρίξετε την ΠΑΕ του Αλαφούζου στη Β’ εθνική. Κυβέρνηση, ΕΠΟ, ΠΑΕ, δικαστές.
…………………………………………..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τσουτσέκια για τον Ιβάν οι δημοσιογράφοι, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης