Στον ΠΑΟΚ του 2018 η διαφορά φαίνεται, αν τον συγκρίνει κάποιος με την ομάδα του περασμένου πρωταθλήματος. Η ημέρα με τη νύχτα. Συγκεκριμένα πράγματα. Ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ 2017 ξεκίνησε τη σεζόν «στο πάω, δεν πάω…». Στα πρώτα 7 παιχνίδια μάζεψε μόλις 12 βαθμούς, ενώ στο τρέχον πρωτάθλημα πέτυχε το απόλυτο, 7 στα 7!

Δεν κέρδισε και στα τρία ματς εκτός έδρας του 2017. Ισόπαλος με Λεβαδειακό, Απόλλωνα και Λάρισα, μ’ ένα μονάχα γκολ στη σούμα. Από την άλλη, στην πρώτη επτάδα αγώνων του 2018 ο ΠΑΟΚ όχι μόνον κέρδισε, αλλά και πήρε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, τους απ’ ευθείας ανταγωνιστές του στη διεκδίκηση του τίτλου. Νίκησε εκτός και τον Άρη (φώτο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχει ξαναγίνει. Τόσο φτωχή απόδοση, μόλις 1.35-1.40 δίνουν οι μπούκ σ’ όσους τζογαδόρους ποντάρουν πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ. Τόσο πολύ τον έχουν βέβαιο πρωταθλητή. Η απόδοση για τον Ολυμπιακό είναι γύρω στο 6 και για την ΑΕΚ φτάνει μέχρι το 11.

Μιλάνε οι μπουκ. Που συνηθέστατα δεν πέφτουν έξω. Ο κανόνας είναι ότι γνωρίζουν με τον τρόπο τους να διαβάζουν τα… αστέρια και τα προγνωστικά τους να τους αποφέρουν κέρδη. Οι εταιρείες στοιχημάτων, λοιπόν, βλέπουν ως… καταλληλότερο πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Αφήνουμε στην άκρη τα γκάλοπ. Τι προβλέπουν, τι… επιθυμούν οι εκτός ΠΑΟΚ οπαδοί. Μετράνε οι αποδόσεις των bookmakers, που από την έβδομη κιόλας αγωνιστική δίνουν το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
……………

«Μόνον αν μας στήσουν…» λένε στον ΠΑΟΚ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης