Γλύτωσε στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός μόνο με 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Και ευτυχώς που έχασε από τον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος και δεν πλησίασε στη βαθμολογία περισσότερο τον υποψήφιο πρωταθλητή. Τρεις βαθμούς έχασε η Πανιωνάρα από τον ΠΑΟΚ, μετά τους δύο με την ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Ολυμπιακό του 2010 θυμίζει αυτός του 2017. Σε χειρότερη εκδοχή. Τότε, πριν από 7 χρόνια που έχασε και το πρωτάθλημα και τερμάτισε τελευταίος στα play-offs. Ένας Ολυμπιακός σκέτο ερείπιο, που σίγουρα θα έχανε το πρωτάθλημα, αν απόμεναν 10 κι όχι 5 αγωνιστικές ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήρης επικράτηση ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι που μόνο τέτοιο δεν ήταν. Αλήθεια, πότε άλλοτε ο Παναθηναϊκός θα ξαναβρεί σε τόσο μαύρα χάλια τον αιώνιο αντίπαλό του;

Έναν Ολυμπιακό που «προσπαθούσε» μονάχα να ανακόψει τους πράσινους. Όχι να παίξει ποδόσφαιρο. Όχι να δημιουργήσει, να αναπτύξει επιθέσεις, να φτιάξει ευκαιρίες, να απειλήσει τον Παναθηναϊκό. Όχι τέτοια πράγματα.

Ο Ολυμπιακός έκανε «άμυνα» της συμφοράς με στόχο να διώχνει στα τυφλά και μακριά την μπάλα από την περιοχή του. Λες και ο Παναθηναϊκός είχε απέναντί του τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Σε καμία περίπτωση τον πρωταθλητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια τυχερή ομάδα θα κληρωθεί αύριο στα ημιτελικά του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό; Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ; Και οι τρεις θέλουν τον Ολυμπιακό! Κι όμως, μια τέτοια επιθυμία τους την… αξίζει ο Ολυμπιακός με την εικόνα που παρουσίασε χθες στη Λεωφόρο

Απόφαση Μαρινάκη γκρέμισμα και κτίσιμο, τώρα!…, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης