Όποιος βλέπει μπάλα δεν στέκεται στο 2-2 του Παναθηναϊκού με την Στάνταρ Λιέγης. Βάζει και τις δυο αμέσως προηγούμενες αποτυχίες του, με τον Άγιαξ και την Θέλτα. Μην το βλέπουν μονόπλευρα το έργο.

Από την καλή πλευρά του Παναθηναϊκού. Υπάρχει και …άλλη πλευρά, η σκοτεινή πλευρά του Παναθηναϊκού. Κι αυτή η πλευρά στον ίσκιο του είναι που φωτίζει την τραγική διάσταση του ευρώ-Παναθηναϊκού το 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι έγινε χθες; Ευτύχισε ο Παναθηναϊκός να προηγηθεί εκτός έδρας με 2-0. Όχι μόνον αυτό. Και κατάφερε να ισοφαριστεί. Ναι, είναι επιτυχία!. Γλύτωσε την ήττα που θα μπορούσε να προκύψει και στο Βέλγιο.

Τι έγινε στο πρώτο ματς με τον Άγιαξ; Προηγήθηκε 1-0 και έχασε 2-1. Στο δεύτερο παιχνίδι με την ισπανική Θέλτα ο Παναθηναϊκός δικαιούταν τη νίκη. Κι όμως, έχασε 2-0.

Όχι, δεν θα μείνουμε στο ανύπαρκτο πέναλτι, που δεν ήταν ανύπαρκτο. Ήταν διαιτητική απόφαση που δίνεται. Και δεν δίνεται. Θα μείνουμε στο γεγονός ότι στο σβήσιμο και των τριών αγώνων ο Παναθηναϊκός έφυγε χαμένος από το γήπεδο. Μόλις ένα πόντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………………………
Γιατί «πήρε» πέναλτι ο Παναθηναϊκός στο Βέλγιο, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης