Μάιος 2016, γήπεδο Λεωφόρου, παιχνίδι Παναθηναϊκός- Πανιώνιος. Τον Λέτο που είχε σκοράρει σ’ εκείνο το ματς, πότε θα τον τιμήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Για να τον καλοπιάσει τον Αργεντίνο να μη ζητάει κι αυτός αυτά που του χρωστάει η διοίκηση Αλαφούζου. Όπως είχε τιμήσει τον Κροάτη Μλάντεν Πέτριτς με το τέλος της καριέρας του. Για ποιο λόγο η «τιμή»; Για την… προσφορά του στον «σύλλογο».

Δεν υπάρχει κανένας σύλλογος. Ο Πέτριτς και ο κάθε επαγγελματίας, ποδοσφαιριστής κι όχι, κάνουν συμβόλαιο με την ανώνυμη εταιρεία, με κανένα σωματείο, με κανένα σύλλογο, με καμία ιδέα και θρησκεία του Παναθηναϊκού και όπως λέγεται η κάθε ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποκρισία σκέτη να… τιμηθεί ο Πέτριτς, που ήρθε σακατεμένος από τραυματισμούς το 2014, μετά από 16 χρόνια σε ομάδες της Ελβετίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας. Ποια… προσφορά, λοιπόν, να έχει στον Παναθηναϊκό σε μόλις δύο χρόνια! Μήπως με τον Κροάτη ο Παναθηναϊκός πήρε πρωτάθλημα, κύπελλο. Μήπως διακρίθηκε στην Ευρώπη.

Δάκρυσε στο αντίο του ο Πέτριτς, αγκαλιά με τον γιό του που έχει με την Ελληνίδα σύζυγό του. Πρώτα θα όφειλε να ξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή η ΠΑΕ του Αλαφούζου και μετά ας τον… τιμούσε.

Ένας ακόμα… τιμημένος, ο Πέτριτς, ζητάει τα λεφτουδάκια του από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το συμβόλαιο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………………..
Ποιοι διοικούν σήμερα τον Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης