Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Μεγάλη εμφάνιση. Μαγική βραδυά στην Τούμπα, αλλά ατυχία που έχασε 1-0 από τη Φιορεντίνα. Τα λέω έτσι, όπως θέλει να τα διαβάσει ο κόσμος.

Γέμισε η Τούμπα, γιατί; Επειδή ο κόσμος έφαγε το παραμύθι ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα. Για την πρώτη θέση στον όμιλο του γιουρόπα ληγκ. Δεν μπορεί να αντέξει την πραγματικότητα. Δεν θέλει να δει την αλήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε μια προσφορά, ένα άλλο παραμύθι. Ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε την ισοπαλία. Ότι μπορούσε να σκοράρει. Επειδή η Φιορεντίνα είχε γυρίσει πίσω.

Να είμαστε σοβαροί. Η ιταλική ομάδα δεν αγωνίστηκε με σύνεση, δεν είχε συγκρότηση στο παιχνίδι της. Άσε τον ΠΑΟΚ, είναι εκτός κριτικής. Η ομάδα στο γήπεδο ήταν η Φιορεντίνα, η οποία το είχε ρίξει στην υψηλή τεχνική. Πώς να σκοράριζε ο ΠΑΟΚ; Μόνο από κάποια στραβοκλωτσιά, μία αναμπουμπούλα, ένα μακρυνό σουτ.

Το γαϊδούρι αντέχει 100 κιλά, ούτε ένα παραπάνω, για να σταθεί όρθιο. Φόρτωσαν 160 και 175 κιλά στους παίκτες και τους κόπηκαν τα πόδια. Πώς να παίξουν κάτω από την πίεση ότι είναι ομάδα για πρωταθλητισμό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΙΓΟΥΡΗ η πρόκριση του ΠΑΟΚ κι όχι λόγω της ισοπαλίας στο Μινσκ. Υπάρχει άλλος λόγος και τον αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης