Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και πέφτει τζάμπα πράμα το παραμύθι. «Τη νίκη για τον κόσμο μας». Άσε, ρε, μεγάλε! Μην κλέβεις, σε βλέπουμε. Μην κλέβεις τη δουλειά του Τσίπρα.

Ο καθένας με την αποστολή του. Ο Τσίπρας και ο Μhτσοτάκης να δώσουν χαρά στα σκέλια μας, όχι ο Ζέκα με τον Μπεργκ, ο Φουρτούνης και ο Ανσαριφάντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τη νίκη να δώσουμε για τον κόσμο μας» έβαλε την κασέτα ο Ζέκα του Παναθηναϊκού. «Να κερδίσουμε για τον κόσμο μας» λέει και ο Ζέκα του Ολυμπιακού. Παραμύθι. Το παραμύθι.

Ο παίκτης που παίζει για τον… κόσμο είναι ακατάλληλος. Δεν μπορεί να του έχεις εμπιστοσύνη. Αν δεν είναι νούμερο, σίγουρα θέλει ψυχολόγο το παιδί.

Ο παίκτης παίζει για πάρτη του. Και για τους συμπαίκτες του. Και για τη νίκη. Αν έχει στη σκέψη να πάρει το χειροκρότημα, να ευχαριστήσει την εξέδρα, τότε είναι αδύνατον να αγωνιστεί με αυτοσυγκέντρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην τρελαθούμε. Αν ο κόσμος ως μάζα, ως όχλος, ως πολτός, όχι ως άτομα, δεν ήταν εξ ορισμού μ@λ@κ@ς, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην εξοργιζόταν με τις π@π@ριές που αμολάει προεκλογικά ο κάθε Τσίπρας και κάθε Μητσοτάκης. Αν δεν ήταν για λύπηση οι φανατίλες οπαδοί στους οποίους απευθύνονται οι παραμύθηδες ποδοσφαιριστές «Να παίξουμε για τον κόσμο», τότε θα τους είχαν πετάξει φασίνες. Και θα τους έλεγαν: «Κοιτάξτε, ρε, να παίξετε τη μπάλα σας και ξεχάστε το γλύψιμο στην καφρίλα μας».

………………………….
Να, ποιους πληρώνουμε τζάμπα, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης