Η καλύτερη ΑΕΚ έπειτα από χρόνια! Στο 3-0 με τον ΠΑΟΚ. Μήπως την ανέβασε το γκολ από τα αποδυτήρια που το έκανε ο Ινδιάνος Αραούχο. Το γρήγορο 1-0 να φταίει που διέλυσε την αυτοσυγκέντρωση του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρεις. Άλλο ξέρεις.

Νόμος άγραφος στο ποδόσφαιρο. Δεν διορθώνεις τις αδυναμίες σου, τα λάθη σου, εάν προηγουμένως δεν τα έχεις επισημάνει. Βλέπεις πολύ περισσότερο καθαρά πού μειονεκτείς στις καλές σου. Στη νίκη. Στον θρίαμβο. Όχι όταν έχεις κακή απόδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόβλημα η ΑΕΚ μετά το 60’. Η ομάδα έκατσε. Φάνηκε πάλι το πρόβλημα ακριβώς στην καλύτερή της εμφάνιση! Ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες και τότε η ΑΕΚ άρχισε να παραπαίει. Να κινδυνεύει με ισοφάριση.

Και θα ήταν μια τιμωρία! Γιατί στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δικαιούνταν τουλάχιστον άλλα 2 γκολ, εκτός από εκείνο που πέτυχε στο πρώτο κιόλας λεπτό. Ήταν το αφεντικό του αγώνα, έδωσε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και έφτιαξε φάσεις για γκολ μέσα από την περιοχή του αντιπάλου.

Χαμένος στο διάστημα ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Γιατί; Ομάδα που περίμενες να κυριαρχήσει στο γήπεδο, να δείξει τα κυβικά της, δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει, ούτε να πιέσει την ΑΕΚ. Γιατί; Κι όταν η ΑΕΚ στην επανάληψη άρχισε να χάνει στροφές, ο ΠΑΟΚ δεν πίστευε στην ανατροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ παραδόθηκε. Δεν προσπάθησε. Και δεν έχει το δικαίωμα να ομιλεί. Να έχει περισσότερες απαιτήσεις, όταν απέτυχε ολοκληρωτικά στις εξετάσεις του. Ναι, αυτό ειδικά το ντέρμπι ήταν για τον ΠΑΟΚ το αληθινό τεστ, αν πράγματι η ομάδα άλλαξε, ξέφυγε από το παρελθόν της.

Δεν έχασε απλώς ο ΠΑΟΚ. Το χειρότερο ήταν ότι του άξιζε η ήττα, μάλιστα με βαρύτερο σκορ.

Αραούχο, ο Ινδιάνος που μιλάει στην ποδοσφαιρική ψυχή σου, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης