Τεράστια, ασύλληπτη και ανεπανάληπτη κουβέντα από βουλευτή του Σύριζα. Όποιος σύντροφος βουλευτής δεν ψηφίζει τα μέτρα που θέλει ο Σόιμπλε, να παραιτηθεί. Αυτό είπε ο Γεράσιμος του Δημητρίου Μπαλαούρας από τα ηρωϊκά Λεχαινά της Ηλείας. Γνωρίζοντας, όπως και οι πέτρες στο χωριό του, ότι τα μέτρα δεν τα θέλει, δεν τα αποφασίζει το κόμμα του, η κυβέρνησή του, αλλά οι δανειστές, τρόικα, ΔΝΤ, ετσέτερα.

Μόνον ένας Μπαλαούρας έχει τα κότσια να ζητήσει να παραιτηθούν οι σύντροφοί του εκείνοι οι οποίοι διαχωρίζουν τη σκέψη τους και τη θέση τους με το νέο πακέτο μέτρων. Ο συνδικαλιστής, ο οικονομολόγος, ο εργαζόμενος στην τράπεζα Ελλάδος Μπαλαούρας Μάκης δεν ξεχνάει φαίνεται ότι είχε βασανιστεί επί χούντας στο ΕΑΤ-ΕΣΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί, λοιπόν, να έχουν βασανιστεί μόνον όσοι θεωρούνταν αριστεροί και να μην έχουν χρέος εθνικό όλοι οι Έλληνες να υποστούν βασανιστήρια από κυβέρνηση που δηλώνει αριστερή;

Πόρνη ζωή! Πόσο αλλάζει τον άνθρωπο. Του φοιτητικού κινήματος κατά της δικτατορίας ήταν ο Μπαλαούρας Μάκης και σήμερα προτείνει σ’ όλους τους αντιρρησίες να προσκυνήσουν.

Μια απλή ερωτησούλα: Αν υπάρχει διχογνωμία στον Σύριζα, γιατί να μην παραιτηθούν οι βουλευτές οι οποίοι είναι υπέρ των μέτρων; Στο φινάλε ο Σύριζα είναι, υποτίθεται, αντιμνημονιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………………………….
Ύποπτος ο Τσίπρας, όχι μόνον αποτυχημένος, apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης