Πρόκριση, ρε! Θα πέσουν τα ζήτω και τα πανηγύρια. Ας είναι πρόκριση για τους ”128” και τους ”64” της Ευρώπης, μην περιμένουμε την επιτυχία στους ”16” και τους ”8”. Εδώ κερδίζουμε στις εκλογές, διώχνουμε τους άλλους για να φέρουμε τους δικούς μας που δεν είναι δικοί μας, και το γλεντάμε. Και θα χάσουμε την ευκαιρία, θα κωλώσουμε γιατί πρόκειται για τη δεύτερη διοργάνωση κι όχι το champions league.

Πρόκριση της ΑΕΚ, υπόθεση ελληνική, με Ερντογάν στην Ελλάδα, κι ας μην ήλθε με νίκη. Μπράβο θα λέγαμε στην ομάδα ακόμα και να έχανε από την Αούστρια, αρκεί να προκρινότανε. Είναι η ανάγκη να νοιώσουμε γίγαντες και πρώτοι, διότι ακόμα είμαστε μικροί, λίγοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι έγινε χθες στη Βιέννη; Πέρασε η ΑΕΚ. Μία επιτυχία που δεν αξίζει μόνο το πανηγύρι αλλά και την καταραμένη κριτική. Γίνεται, όμως, να κριτικάρεις το παιχνίδι και την ΑΕΚάρα αγνοώντας ποια είναι η αντίπαλος; Λοιπόν. Απέναντι στην σωστά οργανωμένη αμυντικά ελληνική ομάδα η Αούστρια χέστηκε επάνω της. Δεν είχε άλλη επιλογή από την επιδίωξη της νίκης, αλλά ειδικά στο πρώτο ημιχρόνιο υποχρεώθηκε να κάνει οριζόντιο και… οπίσθιο ποδόσφαιρο. Και στο μισό γήπεδο, προς την πλευρά της.
Από πού να περάσει αυτή η μετριότατη και κυρίως χαζοβιόλα Αούστρια, τόσο εύκολη να της κάνει γκολ, όχι μόνο ένα, μέσα στην έδρα της και κατώτερος αντίπαλος. Η ΑΕΚ είχε κλείσει όλους τους χώρους, και δεν της επέτρεπε να δράσει επιθετικά. Παρακάτω. Δεν υπάρχει παρακάτω. Παραπέρα. Τζάμπα περίμενε όποιος ήθελε την ΑΕΚ να κτυπήσει, να τρυπήσει αυτή την ομάδα του χεριού της.

……………………………………………
Για το επιθετικό δίδυμο Αραούχο-Λιβάγια, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης