Ποια από τις δύο πλευρές δικαιούται να πανηγυρίζει. Η κυπελλούχος Ελλάδος ΑΕΚ ή ο προπονητής Μοράις. Εδώ σε θέλω.

Μη το ψάχνεις. Το Λαχείο των Συντακτών κέρδισε ο ένας ακόμα Πορτογάλος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη ευκαιρία της φτωχής καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εύκολα μπορείς να πεις ότι επαγγελματικά ο νέος προπονητής της ΑΕΚ έχει παραμείνει στάσιμος. Ίσως ήταν άτυχος. Ίσως δεν είχε την ικανότητα, πέραν από όποια αξία του, να διαχειριστεί το μέγεθός του. Τις εμπειρίες του.

Ίσως, πάλι, ο 51χρονος συνονόματος του «προϊσταμένου» του Ζοζέ Μουρίνιο (φώτο), να μην κατάφερε να ξεφύγει από το σύνδρομο του «βοηθού». Ιδανικός για Νο1 συνεργάτης του κοντοπ@τ@νου Μουρίνιο, όχι αυτοδύναμος ως ελεύθερος σκοπευτής ο ίδιος ο Μοράις.

Πατριωτάκια ο Μουρίνιο και ο κατά δύο χρόνια νεότερός του Μοράις. Ο «μάστορας» έχει δει στο πρόσωπο του νέου προπονητή της ΑΕΚ τον κατάλληλο βοηθό. Δεν είναι τυχαίο που τον είχε μαζί του σε Πόρτο, Ίντερ, Ρεάλ, Τσέλσι. Λειτουργούσε η χημεία ανάμεσά τους. Έπαιζε η σταθερότητα στη διαπροσωπική τους σχέση. Τι σημαίνει αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μοράις δεν είχε χημεία με την ομάδα. Την κάθε ομάδα. Είχε επικοινωνία, και με τα μάτια μόνο, με τον Μουρίνιο. Όπου δούλεψε μακριά από τον special one ο Μοράις, ως πρώτος προπονητής δεν βρήκε χημεία στην ομάδα του.
……………………………………….
Ποιος Μοράις, άλλο είναι το στοίχημα της ΑΕΚ, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης