Δεν μας κάθισε καλά η δουλειά στο ευρωπαϊκό της Γαλλίας. Πάτος η Ελλάδα από τα προκριματικά, και δεν προχώρησαν στους «16» της τελικής φάσης Ρουμανία, Αλβανία, Τουρκία. Ούτε και με εισιτήριο τρίτης θέσεως. Ζημιά για τα εγχώρια μίντια.

Άσε τη Ρουμανία, που δεν θα την πεις γειτόνισσα, όπως την Αλβανία και την Τουρκία, με τις οποίες έχουμε δεσμούς αιώνων και «ειδικού τύπου». Από το 1500 και ακόμα νωρίτερα άρχισαν να κατεβαίνουν Αλβανοί στην Ελλάδα και να αράζουν εδώ. Είναι ο λαός που περισσότερο από κάθε άλλον μισεί τον Έλληνα. «Δικαιολογημένα», θα πεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν τον βλέπει σαν Γερμανό και Βρετανό τον Έλληνα ο Αλβανός και γι’ αυτό κουνιέται ακόμα και μέσα στην Ελλάδα. «Της πλάκας είναι ο Έλληνας…» σου λέει ο Αλβανός, δεν είναι καλύτερος από εμένα, κι όμως εξαρτώμαι απ’ αυτόν, είμαι στη δική του δούλεψη.

Με τον Τούρκο συμβαίνει αυτό που λένε «ο λαός δεν έχει καμία ευθύνη για τις κυβερνήσεις του». Πράγματι, ο σημερινός Τούρκος ακόμα κι αν δεν τον πεις φιλέλληνα, δύσκολα να τον χαρακτηρίσεις ανθέλληνα. Απεναντίας, το βαθύ κράτος της Τουρκίας δεν είπε ακόμα την τελευταία λέξη μετά τα 400 χρόνια της οθωμανίας στην Ελλάδα. Είμαστε η πρώτη τους σκέψη! Γι’ αυτούς που ξέρουν ο μέγας εχθρός της Ελλάδος είναι η Τουρκία.

Μιλάμε ποδοσφαιρικά, όμως. Η Τουρκία, λοιπόν, και η Αλβανία παρουσιάζουν «εμπορικό» ενδιαφέρον για τα ελληνικά ΜΜΕ. Με τι να ασχοληθούν, μήπως με τον αποκλεισμό της Σουηδίας και της Τσεχίας. Χ@στηκε η Βαλιδέ στη στέρνα με τα νούφαρα. Τι να διαβάσει ο άλλος, την πρόκριση της Ουαλίας και της Ισλανδίας; Τη βαβούρα με το τι θα έκανε η Αλβανία στη συνέχεια έκανε κέφι.
…………………………………………………
Ο Μαρινάκης…..φοβάται, με την αλλαγή προπονητή έχασε την ψυχραιμία του, διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης