Το μονάκριβο γκολ θα ψάξει απόψε η ΑΕΚ για να βρεθεί αύριο στην κλήρωση του Γιουρόπα. Όχι μόνον! Και να φροντίσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, να μην επιτρέψει να σκοράρει η Μπριζ. Δύσκολο; Πολύ δύσκολο!

Το σχόλιο «Πολύ δύσκολο!» εξαιρετικά αφιερωμένο σ’ όσους πανηγύρισαν ακόμη ένα παιχνίδι της ΑΕΚ χωρίς γκολ στην Ευρώπη. Χαρακτήρισαν, μάλιστα, ως «θετικό αποτέλεσμα» την ισοπαλία. Αν αποκλειστεί να το κάνει τι η ΑΕΚ, να το βράσει με κουκιά το «θετικό αποτέλεσμα» του πρώτου αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την ΑΕΚ λείπει ο γκολτζής. Ο μπροστινός – μπροστινός φονιάς. Που θα αναλάβει συμβόλαιο ως κανονικός εκτελεστής να σκοτώσει την ομάδα του Βελγίου. Έναν Μπεργκ χρειάζεται η ΑΕΚ, πολύ περισσότερο όταν ακόμα και στα φόρτσα της δίνει χρόνο στον αντίπαλο να ανασυνταχθεί.

Όχι, δεν λείπει ο Αραούχο, όσο κι αν θεωρείται απαραίτητος. Δανεικός ήταν ο Ινδιάνος, άρα όχι δικός σου, άρα δεν λες απουσιάζει. Αυτό που λείπει είναι ότι δεν υπάρχει ο παίκτης, οι παίκτες στα χαφ να δίνουν τέτοιο ρυθμό, ώστε κάποιες στιγμές να δουλεύουν οι μηχανές και να παράγεται ενέργεια που να αποπροσανατολίζει αγωνιστικά τον αντίπαλο, να τον αιφνιδιάζει.

Η Μπριζ θα παίξει για την πρόκριση. Ακόμα και γκολ να φάει δεν θα εγκαταλείψει το παιχνίδι. Μέχρι το 90 θα είναι στην πιθανότητα. Αν, λοιπόν, η ΑΕΚ την πάει τη δουλειά στο γνωστό της στυλ, στο κυριλάτο, το σαλονάτο, ο κίνδυνος να πέσει στη λακκούβα θα είναι συνεχώς μπροστά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς «στραγγαλιστή» στην επίθεση η ΑΕΚ για να προκριθεί χρειάζεται τσαμπουκά, αγριάδα και θυμό. Και να ξεχάσει εντελώς το… «θετικό αποτέλεσμα» του πρώτου αγώνα.

Το δούλεμα των Βάσκων στον Παναθηναϊκό, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης