Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ασχολείται με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Μεγάλη η χάρη του, και μικρή, σχεδόν μηδενική η χάρη όσων τρώνε ψωμί απ’ αυτό το πρότζεκτ. Τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό. Που έγινε, αλλά ακόμα δεν… άρχισε. Που βρίσκεται ήδη στη διαδικασία επίλυσης της νταμπλ δικαστικής διαφοράς, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον παίκτη, στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Λάζαρος υπέγραψε στον Ολυμπιακό, αυτό είναι βέβαιο. Η ΑΕΚ έχει συμβόλαιο με τον παίκτη ή μόνον ιδιωτικό συμφωνητικό; Τι άλλο θέλει ένα concept για να κάνει παρέλαση, μάλιστα long play στην πιάτσα. Διαρκείας ημερών. Γιατί όχι και εβδομάδων, αν δεν έχουμε κάτι καλύτερο για να ανάψουμε τα αίματα, να πλακωθούμε σε μπινελίκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και από κοντά πέφτουν τα απαραίτητα φαιδρά. «Ο Ολυμπιακός έκλεψε τον παίκτη», «Δικός μας είναι ο Λάζαρος, όχι δικός σας».

Επιτέλους! Ο Χριστοδουλόπουλος δεν είναι ούτε της ΑΕΚ ούτε του Ολυμπιακού. Επαγγελματίας είναι κι αν ανήκει κάπου, είναι στον εαυτό του. Και στην οικογένειά του. Είναι γελοίο να… υπερηφανεύεται μια ΠΑΕ, η κάθε ΠΑΕ, γιατί με τα χρήματά της και μόνο χάρη σ’ αυτά υπογράφει συμβόλαιο με έναν εργαζόμενο.

Ο Ολυμπιακός προσέφερε περισσότερα χρήματα στον παίκτη και τον πήρε. Προσβάλλει τον κόσμο του Ολυμπιακού η συντονισμένη προσπάθεια να περάσει επικοινωνιακά ως «επιτυχία» μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου. Σαν να πήρε πάλι το πρωτάθλημα η ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………..

Τι θα συμβεί με Χριστοδουλόπουλο στον Ολυμπιακό, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης