Έχει αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα ο 57χρονος Σέρβος Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Είναι τα 12 χρόνια σερί που ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό. Εν όψει του αποψινού τελικού της ομάδας του Φενερμπαξέ με τον Ολυμπιακό, ο συμπαθής στους Έλληνες Ζέλικο έστειλε «μήνυμα φιλοξενίας» στα πρεζόνια και τους μαχαιροβγάλτες οπαδούς.

Τα κτήνη, Τούρκοι, Έλληνες, που παριστάνουν τους φίλους του μπάσκετ, δεν παίρνουν χαμπάρι από «μηνύματα» φίλαθλης συμπεριφοράς. Κανένας σουλτάνος, ιμάμης, καδής, αρχηγός τζοχανταρίας ό,τι κι αν πει, με το καλό, με το κακό, δεν τους κάνει ζάφτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έγιναν αυτά που έγιναν την περασμένη Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη και είπε αυτά που είπε ο Ομπράντοβιτς πριν τον τελικό του final four. Μην τρελαθούμε. Τα χουλιγκάνια της Φενερμπαξέ δεν θα την αράξουν στην πολυθρόνα να δουν το παιχνίδι από την τηλεόραση. Κι αν οι Τούρκοι θέλουν να αποφύγουν ανώμαλες καταστάσεις, οφείλουν να τους μαζέψουν. Να τους κάνουν μασάζ και σαπουνάδα στους όρχεις τους. Και στους ψιλοζόρικους φενερμπαξέδες ας τους κάνουν μαρμελάδα.

Ο «υπέροχος λαός» που λένε και τα ΜΜΕ για αυτά τα ασήμαντα, τα αξιολύπητα άτομα, τους «φιλάθλους» που στο γήπεδο θέλουν αυτοί να πάρουν… επάνω τους το παιχνίδι.

…………………………………………………….
Τι έκανε ο διαιτητής για να γλυτώσει, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης