O ποιοτικός χρόνος που περνούν μαζί τα μέλη της ελληνικής οικογένειας είναι μόλις 48 λεπτά κατά μέσο όρο την ημέρα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Focus Bari.

Αναλυτικά σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βάσει της πανελλαδικής έρευνας σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.050 γονέων με παιδιά έως 18 χρονών, οι γονείς θεωρούν ότι ο ποιοτικός χρόνος που περνά όλη η οικογένεια μαζί, είναι 3 ώρες κατά μέσο όρο την ημέρα, με το 80% να τονίζει ότι ο χρόνος αυτός είναι λιγότερος από αυτόν που θα ήθελαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πράξη όμως, μετά από αναλυτική καταγραφή των δραστηριοτήτων της οικογένειας, ο ποιοτικός χρόνος που περνά συνολικά η οικογένεια είναι σημαντικά μικρότερος – μόλις 48 λεπτά κατά μέσο όρο την ημέρα.

Το αποτέλεσμα της έρευνας είναι συγκλονιστικό. Στην ουσία περνάμε πολύ λιγότερο χρόνο απ’ όσο νομίζουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ως μέλη μιας οικογένειας πρέπει να είμαστε δίπλα σε αυτούς που μας νοιάζονται, που τους αγαπάμε. Όταν κατανοήσουμε την πραγματικότητα και την αληθινή διάρκεια που αφιερώνουμε σε κάτι τόσο σημαντικό, τότε μόνο μπορούμε να αντιληφθούμε την πραγματική αξία τους και το πόσο λίγα είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η Vodafone μέσα από τη νέα, ανατρεπτική καμπάνια για την οικογένεια δίνει ένα σημαντικό μήνυμα και γίνεται σύμμαχός της. Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της εταιρείας, η Vodafone εστιάζει γύρω από την οικογένεια και τις δραστηριότητές της, και προσαρμόζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στις νέες ανάγκες που δημιουργούνται, όπως η ανάγκη για ποιοτικό χρόνο

Για να έχετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας, η Vodafone σας εξασφαλίζει μοναδικές προσφορές για την οικογένεια με το πρόγραμμα προνομιών Vodafone Thank you. Το εκτενές πρόγραμμα προνομίων Vodafone Thank you δίνει τη δυνατότητα στην οικογένεια να απολαμβάνει δραστηριότητες και εμπειρίες, αλλά και να επωφελείται σημαντικά μειώνοντας τα καθημερινά της έξοδα.

Το Vodafone Thank you εμπλουτίζεται διαρκώς, ώστε να προσφέρει περισσότερες προσφορές και υπηρεσίες επιτρέποντας έτσι στην οικογένεια να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο ευκαιρίες για ποιοτικό χρόνο, όπως εισιτήρια cinema/θέατρο, φαγητό, εισιτήρια πλοίων, πακέτα διακοπών και ξενοδοχείων και πολλά άλλα.

Αν θέλετε να πάρετε ιδέες και να αξιοποιήσετε το χρόνο με την οικογένειά σας, δείτε όλες τις προσφορές του προγράμματος Vodafone Thank you.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης