Τα τελευταία χρόνια – οι μετρήσεις το δείχνουν – η παρουσία των μαμάδων στο internet αυξάνεται με ταχύτητες ανέμου. Για του λόγου το αληθές το National Childbirth Trust (NCT), η μη κερδοσκοπική οργάνωση που ασχολείται με τα προβλήματα των εγκύων και των νέων μαμάδων, δημοσιοποίησε τα συμπεράσματα της τελευταίας έρευνας που πραγματοποίησε σε σύνολο περίπου 40.000 γονέων.

Τα αποτελέσματα; Αναμενόμενα αφού το ένα τρίτο των νέων μαμάδων στη Μεγάλη Βρετανία ζουν σήμερα σε απόσταση μεγαλύτερη των 65 χιλιομέτρων από τους γονείς τους και δεν γνωρίζουν καμία άλλη μητέρα στην περιοχή όπου διαμένουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά συνέπεια, δεν έχουν πού να στραφούν για να μοιραστούν τις αγωνίες και τα βάρη της μητρότητας από την έλλειψη ύπνου, τα οικονομικά προβλήματα και το ενδεχόμενο της παρατεταμένης ανεργίας, ως την μεταβολή στις ισορροπίες του ζεύγους και την απουσία κοινωνικής ζωής.
Δεν είναι λοιπόν άξιο απορίας ότι τα 2/5 των νέων μαμάδων στη Μεγάλη Βρετανία παραδέχεται ότι καταφεύγει τακτικά στο διαδίκτυο αναζητώντας βοήθεια για τα πάντα!

«Παγιδευμένη» στο διαδίκτυο;

Η Aμερικανίδα Coleen Moore, συντονίστρια ανάπτυξης του Illinois Institute για την τοξικομανία, σε συνέντευξή της στο CNN ανέφερε ότι «τα τελευταία χρόνια βλέπω όλο και περισσότερες γυναίκες να έρχονται στο κέντρο μας εθισμένες στο διαδίκτυο.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης