Πόσο περίεργο είναι η εκδρομή να τελειώσει πριν καλά-καλά ξεκινήσει; Πόσο συγκλονιστικό είναι να διαπιστώνεις ότι τα 48 λεπτά είναι λίγα;

Η Vodafone έρχεται μ’ ένα video να μας δείξει τη σημαντικότερη αξία της ζωής μας, την οικογένεια. Ο τρόπος της ήταν να μας ξαφνιάσει και το κατάφερε. Έβγαλε στο προσκήνιο απλούς καθημερινούς ανθρώπους, που με την αθωότητα και τον αυθορμητισμό τους κατάφεραν να περάσουν το μήνυμα ότι: «H καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το video αυτό αποτελεί τον καθρέπτη της ίδιας μας της ζωής. Μας βάζει αντιμέτωπους με τους ίδιους μας τους εαυτούς και μας δείχνει ότι ως μέλη μιας οικογένειας πρέπει να είμαστε δίπλα σε αυτούς που μας νοιάζονται, που τους αγαπάμε. Όταν τα 48 λεπτά παρουσιάζονται με αυτό τον τρόπο, τότε μόνο μπορούμε να αντιληφθούμε την πραγματική αξία τους και το πόσο λίγα είναι. Η εκδρομή είναι η ίδια μας η καθημερινότητα. Χανόμαστε σε ανούσια πράγματα και δεν αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο σε όλους εκείνους. Οι εικόνες περνούν γρήγορα μέσα από το αυτοκίνητο των υποχρεώσεων και τρέχουμε όλο και πιο γρήγορα για να τις προλάβουμε, αφήνοντας πίσω τα παιδιά μας, τους συζύγους, ΕΜΑΣ.

Όλη η ουσία του ίδιου του video κρύβεται στο τέλος, στα λόγια των γονέων, όταν αναφέρουν ότι θα ήθελαν παραπάνω χρόνο με την οικογένειά τους.

Τι κάνουμε όμως πραγματικά για αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης