Καμία μαμά δε θέλει το παιδί της να είναι άρρωστο. Σίγουρα καθημερινά θα προσπαθείτε προκειμένου το παιδί σας να ζει σε ένα ασφαλές περιβάλλον και φροντίζετε για την υγεία του. Ο εμβολιασμός είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να προστατέψετε το παιδί σας από τις ασθένειες. Μάθετε τους λόγους που καθιστούν απαραίτητο τον εμβολιασμό του παιδιού σας.

-Είναι πάντα προτιμότερο να προλαμβάνετε μια ασθένεια, αντί να την θεραπεύετε αφού συμβεί. Αυτό ακριβώς κάνουν τα εμβόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Τα εμβόλια προστατεύουν τα παιδιά από σοβαρές ασθένειες και επιπλοκές των νοσημάτων, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν σπασμούς, εγκεφαλική βλάβη, ακόμα και θάνατο.

-Αρκετές ασθένειες, όπως η μηνιγγίτιδα, η ιλαρά και ο κοκκύτης, που δυνητικά προλαμβάνονται με τα εμβόλια, παραμένουν απειλητικές για τα παιδιά. Συνεχίζουν να προσβάλλουν τα παιδιά στην Ελλάδα, οδηγώντας σε εισαγωγές στο νοσοκομείο και κάποιες φορές σε θάνατο.

-Παρόλο που ο εμβολιασμός έχει οδηγήσει σε δραματική μείωση των λοιμώξεων στην Ελλάδα, κάποιες ασθένειες είναι ακόμα συχνές σε άλλες χώρες και μπορεί να έρθουν στην Ελλάδα από ταξιδιώτες. Αν τα παιδιά δεν έχουν εμβολιαστεί, κινδυνεύουν να κολλήσουν αυτές τις ασθένειες είτε από επαφή με κάποιο ταξιδιώτη, είτε όταν ταξιδεύσουν τα ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης