Το γυναικείο σώμα αλλάζει δραματικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Συχνά, οι γυναίκες επικεντρώνονται στα αρνητικά και όχι άδικα – είναι δύσκολο να δει μια γυναίκα με καλό μάτι την ναυτία που νιώθει, τις καούρες και την κούραση που την καταβάλλει.

Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που δεν τα χωράει ο νους μας και πραγματικά εντυπωσιάζουν. Φυσικά, καμία γυναίκα δεν είναι ίδια με κάποια άλλη και μπορεί να διαφέρουν, αλλά τα επτά πράγματα που ακολουθούν μπορούν να συμβούν σε μια έγκυο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Η ποσότητα του αίματος αυξάνεται

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η ποσότητα του αίματος στο σώμα μιας γυναίκας αυξάνεται κατά 50%, για να καταφέρει να υποστηρίξει τη μήτρα. Αντίστοιχα, η ποσότητα του αίματος που στέλνει η καρδιά στο σώμα αυξάνεται επίσης. Ως το τέλος της εγκυμοσύνης της, η μήτρα μίας γυναίκας καταλήγει να καταναλώνει το ένα πέμπτο από το αίμα που κατανάλωνε πριν την εγκυμοσύνη.

2. Λάμπετε

Αν πιάνετε τον εαυτό σας να κοιτάζεται συχνά στον καθρέφτη στην εγκυμοσύνη σας, δεν είναι απλά επειδή χαίρεστε που θα γίνετε μανούλες – υπάρχει και ιατρική βάση στο φαινόμενο αυτό. Η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος μπορεί να…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης