Οι εννέα μήνες της εγκυμοσύνης είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τη σύντροφό σας. Αρκεί βεβαίως να αποφύγετε συγκεκριμένα λάθη που θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα!

Μην την κάνετε να νιώσει άσχημα για το γεγονός ότι έχει ανοίξει η όρεξή της. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και πρέπει να το δεχτείτε. Ακόμα καλύτερα, όταν γεννήσει, μπορείτε να την παροτρύνετε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και να λειτουργήσετε υποστηρικτικά στη δύσκολη προσπάθειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην καπνίζετε μπροστά της και γενικά μέσα στο σπίτι. Είτε τώρα, είτε το χειμώνα, επιβάλλεται να βγαίνετε στο μπαλκόνι.

Μην αποφεύγετε την ερωτική επαφή, φοβούμενοι ότι θα κάνετε κακό σε εκείνη ή το έμβρυο. Από τη στιγμή που ο γιατρός το επιτρέπει, κάτι περισσότερο θα ξέρει!

Μην την κάνετε να νιώθει ότι δεν είναι το ίδιο ποθητή με πριν. Ακόμα κι αν έχει πάρει κάποια κιλά, παραμένει η γυναίκα της ζωής σας και στα δικά σας μάτια πρέπει να φαντάζει πάντα το ίδιο όμορφη και θελκτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μη ρυθμίζετε το κλιματιστικό (το καλοκαίρι) ή το καλοριφέρ (το χειμώνα) με βάση τις δικές σας ανάγκες. Το θέμα είναι τι θέλει εκείνη και εσείς θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτό για εννιά μήνες.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης