Ο χρόνος δεν κυλάει τόσο γρήγορα

Όποιος σας λέει ότι «ο καιρός θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις», σίγουρα δεν έχει μωρό στο σπίτι. Ο χρόνος κυλάει αργά και μόνο η ανάμνησή του περνάει γρήγορα. Οι δυσκολίες είναι πολλές, όταν υπάρχει ένα μωράκι που θέλει την αποκλειστική φροντίδα της μαμάς του. Η κούραση, ο εγκλεισμός, η αϋπνία δεν αφήνουν τον χρόνο να κυλήσει γρήγορα. Απλώς, όταν περνούν τα δύσκολα, η ανάμνηση που μένει στη μαμά είναι γλυκιά, καθώς η κούραση τόσων μηνών εξαφανίζεται όταν το μωράκι της πει «μαμά».

Μη δίνετε σημασία σε μικροπράγματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν είστε έγκυος, ψάχνετε ατελείωτες ώρες για τα βρεφικά ρούχα, τα αξεσουάρ του μωρού, για τη διακόσμηση, τον συνδυασμό των χρωμάτων που θα έχει το βρεφικό δωμάτιο, τη μάρκα του καροτσιού. Τα μωρά δεν έχουν τόσο… υψηλές προσδοκίες! Θα συνειδητοποιήσετε αργότερα πως όλα αυτά είναι «απαραίτητες λεπτομέρειες» που ικανοποιούν τις μαμάδες και λιγότερο το μωρό σας, το οποίο το μόνο που θέλει είναι πολλή αγάπη και απόλυτη αφοσίωση.

Ο θηλασμός είναι ό, τι καλύτερο, αλλά… δεν είναι εύκολη υπόθεση

Το ξέρουμε, είναι αποδεδειγμένο ότι το μητρικό γάλα δεν συγκρίνεται με τίποτα. Αυτό που το γυναικείο σώμα παράγει είναι αναντικατάστατο. Αλλά, όσο εύκολο κι αν φαίνεται, στην πραγματικότητα δεν είναι. Γι’ αυτό, πρέπει να είστε ενημερωμένη, κατάλληλα προετοιμασμένη και υπομονετική. Ο θηλασμός μπορεί να είναι δύσκολος να πονάει το στήθος σας και σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να μην είναι εφικτός λόγω κάποιων προβλημάτων. Αν συμβεί αυτό το τελευταίο, δεν πρέπει να αισθανθείτε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Δεν χρειάζεται να έχετε τύψεις για αυτό. Το μωρό σας θα σας αγαπάει για όλα αυτά που του προσφέρετε τώρα, αλλά και για αυτά που θα του προσφέρετε στο μέλλον. Ακόμα και έτσι το παιδί σας θα έχει πιθανότητες να σπουδάσει στο Harvard!

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης