Μία έμπειρη μαία θα σας πει πως ο τοκετός είναι κατά 90% πνευματική υπόθεση. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αντιληφθεί μία γυναίκα που έχει γεννήσει φυσιολογικά, σύμφωνα με το «Mothering». Οι ειδικοί εξηγούν:

Εξασκήστε τον οραματισμό:

Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, το οποίο χρησιμοποιούν οι αθλητές και οι τραγουδιστές για να προετοιμαστούν πνευματικά για ένα γεγονός. Οραματιστείτε τον τοκετό σας: Οραματιστείτε εσάς να γεννάτε. Και, κυρίως, οραματιστείτε ότι είστε γεμάτη αυτοπεποίθηση, ήρεμη και δυνατή –έτσι ακριβώς όπως θέλετε να είστε τη στιγμή που θα φέρνετε στον κόσμο το μωρό σας. Η πίστη στον εαυτό σας και στην ικανότητά σας να γεννήσετε το μωρό σας θα βελτιώσουν τρομερά την εμπειρία του τοκετού, γι’αυτό να είστε θετική και να καλλιεργείτε σκέψεις και αισιόδοξους συσχετισμούς καθώς θα ετοιμάζεστε για εκείνη τη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν φτάσετε σε κάποιο σημείο του οράματός σας να «μπλοκάρετε» επειδή φοβάστε για κάτι, αφιερώστε λίγο χρόνο να εξηγήσετε στον εαυτό σας γιατί συμβαίνει αυτό. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με τον γιατρό ή τη μαία σας και ζητήστε τους να σας εξηγήσουν πώς…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης