Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά… Ο άνθρωπος που σε έφερε στον κόσμο και που από τη στιγμή που σε κράτησε στα χέρια της έγινες όλος της ο κόσμος. Σου έμαθε τις πρώτες σου λέξεις, κάνατε μαζί τα πρώτα σου βήματα και σου χάρισε τα μεγαλύτερα διδάγματα ζωής και ανιδιοτελούς αγάπης.

Όμως, μόνο όταν άκουσες το πρώτο κλάμα και πήρες στην αγκαλιά σου το δικό σου μωρό, κατάλαβες πραγματικά τι σημαίνει να είσαι μαμά. Και από τότε πολλές φορές κοιτώντας στα μάτια το μικρό σου «θαύμα» η σκέψη σου ταξίδεψε γλυκά σε όλα εκείνα τα ξενύχτια και τις αγωνίες που πέρασε η δική σου μαμά, που ακόμα και τώρα που την έκανες γιαγιά θα σε κυνηγήσει όπως όταν ήσουν πέντε ετών για να πιεις τον χυμό σου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι πραγματικά βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις ν’ αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα», είχε πει η Αμερικανίδα συγγραφέας, Ελίζαμπεθ Στόουν. Διότι η μητρότητα είναι ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής σου. Διότι η γέννηση του παιδιού σου σηματοδοτεί ακόμα μία αναγέννηση: τη δική σου.

Και τώρα που είσαι εσύ η μαμά, γνωρίζεις καλά πως ένα του χαμόγελο αρκεί για να σου φτιάξει η ημέρα κι ένα του δάκρυ είναι αρκετό για να κάνεις μία ακόμη μεγάλη προσωπική υπέρβαση.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ της Amita μας μεταφέρει ακριβώς αυτή την έκρηξη συναισθημάτων, που μόνο μια μαμά μπορεί να βιώσει, μέσα από τη σχέση με το παιδί της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα γνωρίζεις επίσης ότι όταν είσαι μαμά παίρνεις πολλά από το παιδί σου και θέλεις να του προσφέρεις ακόμη περισσότερα, γιατί μαμά σημαίνει ευαισθησία, αυτοθυσία, κατανόηση και αγάπη άνευ όρων.

H Amita αναγνωρίζει αυτά τα μοναδικά συναισθήματα και ξέρει πόσο σημαντικός και μοναδικός είναι ο ρόλος της μητέρας. Για το λόγο αυτό και φέτος, όπως και πέρυσι, βρίσκεται δίπλα στις μαμάδες και στα παιδιά τους, βοηθώντας τη σχέση τους να γίνει ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο ολοκληρωμένη.

Η Amita σε καλεί #apoagapi να μοιραστείς μία σου ευχή, για το παιδί σου, την οποία θα φροντίσει να κάνει πραγματικότητα! 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στη σελίδα www.apoagapi.gr, εσύ που γνωρίζεις πια πώς είναι #otaneisaimama και να… ευχηθείς ποια εμπειρία θα ήθελες να προσφέρεις στο παιδί σου! Η Amita θα βρει τρόπο να την κάνει πραγματικότητα και να προσφέρει σε εσένα και το παιδί σου αναμνήσεις που θα κάνουν τη σχέση σας ακόμα πιο δυνατή!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης