Η εταιρεία Μαρινόπουλος και η αλυσίδα καταστημάτων Studio Kosta Boda ILLUM εγκαινίασαν μία νέα, πρωτοποριακή συνεργασία. 

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 70τμ, μέσα στο υπερμάρκετ Carrefour στο Μαρούσι, δημιουργήθηκε το πρώτο ILLUM shop in shop με στόχο να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή, προϊόντα άριστης ποιότητας σε προσιτές τιμές.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συλλογή που έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χώρο με επώνυμα προϊόντα από εταιρείες του εξωτερικού, περιλαμβάνει καλαίσθητες προτάσεις για το καθημερινό τραπέζι, τη διακόσμηση της κουζίνας, όμορφα δώρα για κάθε περίσταση, αλλά και πρωτότυπες  προτάσεις για ιδιαίτερες, καθημερινές στιγμές.  

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων από έντονα σχέδια και χρώματα, μοντέρνες και διαχρονικές γραμμές.

Το νέο ILLUM shop in shop, μέσα στο υπερμάρκετ Carrefour στο Μαρούσι, αποτελεί ιδανικό μέρος για τους καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν να επιλέξουν κομψά χριστουγεννιάτικά δώρα, συνδυάζοντας την ποιότητα και προσιτές τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. φροντίζει να υλοποιεί διαρκώς νέες  συνεργασίες, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει στους καταναλωτές τις βέλτιστες υπηρεσίες και προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης