Κάθε γυναίκα θέλει να φροντίζει τον εαυτό της και να νιώθει όμορφη και περιποιημένη. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης υπάρχουν κάποιες θεραπείες ομορφιάς που θα πρέπει να αποφεύγετε, σύμφωνα με το mother.gr, καθώς δεν έχει εξακριβωθεί αν και κατά πόσο είναι ασφαλείς για το έμβρυο.

• Βαφές μαλλιών. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο τρίμηνο θα πρέπει να μην βάψετε καθόλου τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυτικές βαφές ή χρωμοσαμπουάν, αποφεύγοντας τις χημικές βαφές. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγετε την περμανάντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Botox. To botox θα πρέπει να αποφεύγεται καθ’ όλη τη διάρκεια της κύησης, καθώς δεν υπάρχουν ακόμα επαρκή στοιχεία για το πόσο μπορεί ή όχι να επηρεάσει το έμβρυο.

• Ενέσιμες θεραπείες. Γενικά δεν επιτρέπεται να κάνετε ενέσιμες θεραπείες, όπως για παράδειγμα ενέσιμο υαλουρονικό οξύ, αφού δεν είναι ασφαλές να εισάγετε στον οργανισμό σας οποιοδήποτε φάρμακο ή σκευάσμα.

• Θεραπεία για την ακμή. Οι κρέμες και αλοιφές που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της ακμής, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά την εγκυμοσύνη, γιατί προκαλούν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης