Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν Ολλανδοί ερευνητές οι γυναίκες που καταναλώνουν υψηλά επίπεδα βιταμίνης Β12 στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να κάνουν ήσυχα μωρά!

Η συγκεκριμένη βιταμίνη περιέχεται στα ζωϊκά προϊόντα όπως είναι τα αβγά, το κοτόπουλο και το μοσχαρίσιο κρέας. Σύμφωνα με την έρευνα οι έγκυοι με χαμηλά επίπεδα της Β12 γεννούν βρέφη που κλαίνε τουλάχιστον τρεις φορές ημερησίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιστήμονες μέτρησαν αρχικώς τα επίπεδα της Β12 στο αίμα 4 χιλιάδων γυναικών που βρίσκονταν στην 12η εβδομάδα της κύησης. Στην συνέχεια ζήτησαν από τις γυναίκες αυτές, τρεις μήνες αφότου είχαν γεννήσει, να τους αναφέρουν…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης