Τα social media έχουν εξελιχθεί σε ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινής ζωής πολλών ανθρώπων. Ωστόσο, καλό θα είναι οι γονείς να είναι λίγο πιο συγκρατημένοι τουλάχιστον ως προς τις φωτογραφίες των παιδιών τους και τις πληροφορίες για τη ζωή τους που μοιράζονται στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει να αποφεύγετε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Φωτογραφίες άλλων παιδιών. Μπορεί να θέλετε να ανεβάσετε κάποιες φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας, αλλά ίσως οι άλλοι γονείς να είναι αρνητικοί στη δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών τους. Αυτό θα πρέπει να το σεβαστείτε.

– Τοποθεσίες και πληροφορίες της καθημερινότητάς τους. Μη δίνετε λεπτομέρειες για το πού βρίσκονται τα παιδιά σας, για τις συνήθειές τους και το καθημερινό τους πρόγραμμα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γνωρίζουν άγνωστοι και ενδεχομένως επικίνδυνοι άνθρωποι σε ποια σχολή χορού πηγαίνει η κόρη σας ή πότε έχει μάθημα μουσικής.

– Προσωπικές στιγμές. Μπορεί για εσάς να είναι απλά μια τρυφερή φωτογραφία που το μικρό σας γυμνούλι κάνει μπάνιο, αλλά στο διαδίκτυο δυστυχώς κανείς δεν ξέρει την πορεία που μπορεί να ακολουθήσει αυτή η φωτογραφία, ούτε σε ποια χέρια μπορεί να καταλήξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης