Σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου φιλήστε το σύντροφό σας! Το πιο όμορφο δώρο για την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων είναι ένα δικό σας φιλί στο σύντροφό της ζωής σας και μπαμπά της οικογένειας σας. Εσείς το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι το σημείο που θα αποφασίσετε να φιλήσετε. Εάν επιλέξετε να τον φιλήσετε στο μάγουλο τότε πρέπει να ξέρετε πως το φιλί σε αυτό το σημείο δείχνει στοργή, υποστήριξη, εγγύτητα. Το φίλημα των χειλιών δηλώνει πάθος, έρωτα, σεξουαλική έλξη, και είναι μία μορφή μη λεκτικής επικοινωνίας που σημαίνει «σε θέλω», «σε αγαπώ». Για να εκφράσετε παραπάνω ερωτικό πάθος λόγω της ημέρας, επιλέξτε να φιλήσετε το σύντροφό σας στο σημείο του λαιμού.

Εάν τις υπόλοιπες ημέρες αμελείτε ή δεν προλαβαίνετε να φιλήσετε το σύντροφό σας διαβάστε παρακάτω τα οφέλη που έχει το φιλί και βάλτε το στην καθημερινότητά σας. Συνεπώς μη ξεχνάτε να φιλάτε το σύντροφό σας, αξίζει πολλά για εσάς, για εκείνον, αλλά και για τα παιδιά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βελτιώνει τη διάθεση σας αυξάνοντας τις ορμόνες της χαράς και της ευεξίας!

Τα φιλιά κάνουν τον εγκέφαλο να εκκρίνει ένα ελιξίριο φυσικών χημικών -τη σεροτονίνη, τη ντοπαμίνη, την ωκυτοκίνη, που σχετίζονται με το συναίσθημα της χαράς και της ευεξίας…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης