Ανταπόκριση: Μπάμπης Πετράκης

Η Ένωση Θεσσαλονικέων «Ο Λευκός Πύργος», διοργάνωσε την Κυριακή 6 Ιουνίου μία ενημερωτική διάλεξη, για τις επερχόμενες αλλαγές που προκύπτουν από την κατάθεση του νέου προϋπολογισμού, από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Αυστραλίας, όσον αφορά στις συντάξεις και στο εφάπαξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ενημέρωση έγινε δωρεάν στην αίθουσα της Ένωσης Θεσσαλονικέων «Ο Λευκός Πύργος» στο Νόρθκοτ, από την εταιρεία Ameba Financial Solutions του Παναγιώτη Τριανταφύλλου, του Κώστα Κουλούρη και του Νίκου Κουρουβάνη.

Τη διάλεξη παρακολούθησαν πάρα πολλοί συμπάροικοι, που είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους και να πάρουν απαντήσεις ακόμη και σε εξειδικευμένα θέματα.

Μετά από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η διάλεξη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θεσσαλονικέων κ. Παύλος Μαυρουδής και το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισαν, να διοργανώνουν κάθε χρόνο ενημερωτικές διαλέξεις με θέματα κυρίως οικονομικού ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση μας μίλησαν, ο οικονομικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τριανταφύλλου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Θεσσαλονικέων κ. Παύλος Μαυρουδής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης