Εντύπωση προκάλεσε σήμερα στη Βικτώρια της Αυστραλίας η επιβλητική παρουσία των Ελλήνων Ευζώνων στο πολιτειακό Κοινοβούλιο.

Εκατοντάδες πολίτες ανέβηκαν στα σκαλοπάτια του κοινοβουλίου της πολιτείας στη Βικτώρια, για να δουν από κοντά τους Εύζωνες. Όλοι έμεναν έκθαμβοι από την παρουσία τους και έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες, βίντεο, ακόμη και selfie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Μελβούρνη, το άγημα της Προεδρικής Φρουράς επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, το πολιτειακό κοινοβούλιο για να παραστεί σε εκδήλωση που έδινε προς τιμήν του το Victorian Multicultural Commission.

Το άγημα καλωσόρισε ο αντιπρόεδρος του Victorian Multicultural Commission Σπύρος Αλατσάς και ακολούθησαν ομιλίες από τον ομογενή πολιτειακό υπουργό Εμπορίου και Μικρών Επιχειρήσεων Φίλιππο Δαλιδάκη, τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας Δημήτρη Μιχαλόπουλο, και τον επικεφαλής της αποστολής, πτέραρχο Παναγιώτη Ρούντο.

Όλοι οι ομιλητές εξέφρασαν τη μεγάλη τους χαρά για την παρουσία των Ευζώνων στη Μελβούρνη προκειμένου να τιμήσουν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Το άγημα της Προεδρικής Φρουράς θα παραστεί σε πολλές ομογενειακές εκδηλώσεις αλλά το αποκορύφωμα της παρουσίας του στη Μελβούρνη θα είναι η συμμετοχή του στη μεγάλη παρέλαση που θα γίνει την Κυριακή στο Shrine of Remembrance.

Πηγή: Neoskosmos.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης