To Σάββατο 25 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία τιμούμε και την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821, γιορτάζει ο ιστορικός ναός «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου», της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης.

Για τον εορτασμό της σημαντικής αυτής διπλής επετείου προγραμματίζεται ο καθιερωμένος Μέγας Εσπερινός και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινότητας, ο ιερατικώς προϊστάμενος Πανοσολογιώτατος Aρχιμανδρίτης Κοσμάς Δαμιανίδης και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, καλούν όλους να συμμετάσχουν στις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις που φέτος λόγω του ότι ο ναός έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά, θα λάβουν χώρα ως ακολούθως:

– Παρασκευή 24 Μαρτίου, 7.00μμ., Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, στον ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη (Lygon Street, North Carlton)
– Σάββατο 25 Μαρτίου, 8.00πμ, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Μιλητουπόλεως κ. Ιακώβου, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Αντιοχείας (γωνία Simpson Street και Victoria Parade, East Melbourne).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης