ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣΕίναι ααπαράδεκτο ο Κος Παντερμαλής να θέτει όρια ηλικίας στις προσλήψεις ορισμένου χρόνου, σχετικά με τις προσλήψεις που ανακοινώθηκαν σήμερα στην "άρπα κόλα" προκήρυξη περί προσωπικού ασφαλείας στο site του ΥΠΠΟΤ .
Όλες οι άλλες προκηρύξεις προέβλεπαν το ΠΔ Παυλόπουλου . Να μην έχεις δουλέψει 24 μήνες. Να μην υπάρχει τρίμηνο κενο κτλ.
Εδώ είναι η προκήρηξη
http://digitallibrary.yppo.gr/Pages/itemview.aspx?documentID=8799

Αν και εργαστήκαμε τόσα χρόνια ώς φύλακες εγκαταστάσεων χώρων, αρχαιοφυλάκων κτλ. Τώρα "πουρέψαμε" γιατί δεν είχαμε το "μέσο" να γίνουμε αορίστου χρόνου ή μόνιμοι. Είμαστε στο ταμείο ανεργίας (άνευ αποδοχών) και αυτό με άκυρες σύμβασεις επειδή εργαστήκαμε έναν μήνα στο ΥΠΠΟΤ το 2010.

Πως και πώς περίμεναμε την προκήρηξη αυτή να εργαστούμε έστω ένα εξάμηνο μιας και έχουμε κάποιοι την την εμπειρία.
Είναι ίσως η πρώτη φορά που το ΥΠΠΟΤ ανακονώνει πρόσληψεις μέχρι τα 45. Είμαι ηλικίας 45+κάτι μήνες με όλα τα άλλα προσόντα που αναφέρονται στην προκήρηξη.
Αλλά τα "αρχαία" πάνε με τα αρχαία .


http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=329&cm_prdid=10984

H απάτη του κράτους σε όλο το μεγαλείο.
Που είσαι κε.. ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ;


Η παράγραφος 11του άρθρου 10 του ν. 3051/2002, που καταργεί τα ανώτατα όρια πρόσληψης ή διορισμού στο δημόσιο τομέα, προβλέπει επίσης ότι "ειδικά όρια που απαιτούνται από τη φύση και τις ιδιαιτερότητες των καθηκόντων των προς πλήρωση θέσεων μπορεί να καθορίζονται με την οικεία προκήρυξη, μετά από γνώμη του οικείου φορέα και απόφαση του υπουργού Εσωτερικών. Στην διάταξη αυτή "πατάνε" πολλοί φορείς και θέτουν ανώτατα όρια ηλικίας, μερικές φορές καταχρηστικά.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010, 22:45


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
blog comments powered by Disqus
Στραμμένα στις Βρυξέλλες είναι τα βλέμματα της Ελλάδας, καθώς συνεδριάζει την Πέμπτη το Eurogroup, με την Αθήνα να βρίσκεται στο επίκεντρο...