«Είμαι χουχουλιάρης και ζουζουνάκι»

«Είμαι χουχουλιάρης και ζουζουνάκι»

Σε συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό, ο «μετρ της χτένας», Τρύφωνας Σαμαράς, μας αποκάλυψε πικάντικες λεπτομέρειες για την... πολύ προσωπική του ζωή, βάζοντάς μας μέσα στην κρεβατοκάμαρά του...

«Δεν μου αρέσουν τα extreme πράγματα, το ξύλο, οι αγριότητες. Α πα πα! Εγώ είμαι χουχουλιάρης και ζουζουνάκι» αποκάλυψε ο Τρύφωνας και στη συνέχεια μίλησε για το αλκοόλ: «Δεν έχω κάνει ούτε drugs, ούτε τσιγάρα, ούτε έχω πιει ποτέ σε σημείο να μην μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου. Μια φορά όμως, στην εφηβεία μου, μέθυσα -στα δυο ποτήρια μόνο. Αισθανόμουν ότι η γη γύριζε κάτω από τα πόδια μου. Πήρα ένα ταξί, για να με πάει στο σπίτι. Στα μέσα της διαδρομής, άνοιξα την πόρτα και ξέρασα στον δρόμο. Από τότε, δεν βάζω πάνω από δύο γουλιές αλκοόλ στο στόμα μου. Με πιάνει το άτιμο».

Ο Τρύφωνας, τον οποίο απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στο «Dancing With The Stars», δεν έμεινε μόνο σε αυτά: «Δεν έχω δείρει ποτέ μου κανέναν, αλλά έχω φάει ξύλο στο στρατό. Ήθελα να πάρω άδεια και δεν μου έδιναν, οπότε μου λέει ένας φίλος “πρέπει να πας στο 401, για να πάρεις αναρρωτική”. Εγώ όμως δεν ήμουν άρρωστος, πώς να πήγαινα στο 401; Μου λέει λοιπόν: “Θα σου δώσω ένα χαστούκι και θα πας”. Και μου δίνει μια σφαλιάρα, που μου πετάχτηκε το σαγόνι έξω. Πήρα 15 μέρες αναρρωτική. Αυτή ήταν η πρώτη μου -μετά το έμαθα το κόλπο και πήρα αρκετές».

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος...

Ο Τρύφων έχει κάνει πασαρέλα: «Το 1995 περπάτησα στην πασαρέλα του Κωστέτσου με τακούνια. Εγώ φορούσα 20ποντο και όχι μόνο δεν έπεσα, αλλά δεν στραβοπάτησα στιγμή».

Πηγή: Nitro

Διαβάστε επίσης: Το τραγικό χτύπημα της μοίρας
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011, 15:27


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 2,318 δισ. ευρώ έναντι στόχου για έλλειμμα 3,249 δισ. ευρώ για το αντίστοιχο διάστημα του 2018...