Ανανεώθηκαν τα MINI 3d, 5d και Cabrio

Ανανεώθηκαν τα MINI 3d, 5d και Cabrio

Φρεσκαρισμένα αισθητικά, με επιπλέον τεχνολογικές καινοτομίες, αυξημένες δυνατότητες εξατομίκευσης και περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες, έρχονται τα δημοφιλή μοντέλα της MINI.

Η βρετανική φίρμα θα παρουσιάσει επίσημα τα ανανεωμένα τρίθυρα, πεντάθυρα και Cabrio ΜΙΝΙ στην προσεχή έκθεση του Ντιτρόιτ. Τα αυτοκίνητα φέρουν νέους προβολείς Matrix LED, πίσω φώτα LED σε σχέδιο Union Jack, το νέο λογότυπο της φίρμας, καινούργια σχέδια ζαντών και μεγαλύτερη γκάμα δερμάτινων επενδύσεων, φινιρισμάτων και χρωμάτων.

Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, η έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών και το σύστημα ασύρματης φόρτισης του κινητού τηλεφώνου, είναι ορισμένα από τα νέα στοιχεία που συναντάμε στην καμπίνα.

Για όσους επιθυμούν, υπάρχει και το πρόγραμμα «MINI Yours Customised», δίνοντας τη δυνατότητα εξατομίκευσης του αυτοκινήτου με ένθετα φλας, διακοσμητικές λωρίδες για το εσωτερικό, φωτιζόμενα μαρσπιέ, διάφορα μοτίβα, εικόνες, φώτα LED στις πόρτες και πολλά ακόμη.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ συνόλων βενζίνης και πετρελαίου απόδοσης από 75 έως 192 ίππους. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο 7 και 8 σχέσεων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018, 18:17


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
«Φτάνουν εξουθενωμένες στη Λέσβο και πρέπει να αντιμετωπίσουν καθημερινά βία, ατέλειωτες διαδικασίες για άσυλο και απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης...