Καταναλωτικά Νέα

Δέσμευση χιλιάδων αβγών με ελλιπή σήμανση

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016, 09:34

Στη δέσμευση 2.946 αβγών προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά...

Δέσμευση 4,5 τόνων κηπευτικών χωρίς ταυτότητα στο Ρέντη

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016, 08:03

Στη δέσμευση κηπευτικών, συνολικού βάρους 4.603 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου...

Δέσμευσαν μισό τόνο ντομάτα χωρίς σήμανση

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016, 08:46

Στη δέσμευση ντομάτας, συνολικού βάρους 496 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου...

Πρόστιμα 181.500 ευρώ σε επιχειρήσεις για παράνομη διακίνηση προϊόντων

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016, 18:16

Πρόστιμα ύψους 181.500 ευρώ επιβλήθηκαν το τελευταίο δίμηνο μετά από ελέγχους της Διεύθυνσης Εποπτείας Αγοράς της Γενικής Γραμματείας....

Δέσμευση 4,3 τόνων οπωροκηπευτικών χωρίς σήμανση

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016, 07:26

Στη δέσμευση οπωροκηπευτικών συνολικού βάρους 4.365 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και...

Ανάκληση συμπληρώματος διατροφής από τον ΕΟΦ

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016, 12:24

Στην ανάκληση του προϊόντος Double Impact, λόγω παρουσίας του μη εγκεκριμένου νεοφανούς τροφίμου (novel food) σαν συστατικό Agmatine...

Νέο δεκαήμερο εκπτώσεων ζητούν οι έμποροι

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016, 12:09

Η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων της άνοιξης, δεν βοήθησε ιδιαίτερα τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, όπως προκύπτει...

Δέσμευση 5,5 τόνων ζωοτροφών για ζώα συντροφιάς στα τελωνεία του Πειραιά

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016, 07:47

Στη δέσμευση ζωοτροφών για ζώα συντροφιάς προέλευσης Η.Π.Α., συνολικού καθαρού βάρους 5.517 κιλών, προχώρησαν οι επόπτες κυκλοφορίας ζωοτροφών του Τμήματος Φυτικής και Ζωϊκής...

Ανάκληση κεμπάπ λόγω σαλμονέλας

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016, 14:56

Συσκευασμένο κεμπάπ, στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp, εντόπισε ο ΕΦΕΤ...

Αυστραλία: Φρέσκο γάλα, διάρκειας 100 ημερών

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016, 16:07

Μία ομάδα Αυστραλών επιχειρηματιών ανέπτυξε την απαραίτητη μέθοδο, τεχνογνωσία και τεχνολογία, η οποία μπορεί ν' αυξήσει τη διάρκεια παραμονής του φρέσκου...