Zougla.gr

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
Η ΚΥΠ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Η ΚΥΠ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ! ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΔΕΣΕ. ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Η‘ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΦΑΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ; ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Η ΔΚΣΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΥΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ; ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΦΑΝΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΦΩΤΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΝΕ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΔΝΤΡΙΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΝΤΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η Α Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η Β. ΧΑΜΟΣ, ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΜΠΙΚΑΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΩΤΑ ΛΕΝΕ “ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΗ“! ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΩΠΟ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗΝ Ε ΔΝΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΔΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΛΜΠΕΧΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΤΟΒΡΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΤΥΠΑΓΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΥΦΑΡΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ “ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΝΤΗΣ Ο ΚΑΡΕΚΛΟΔΙΑΙΤΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ“. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ Γ.Γ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΓΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο ΤΕΟ Ο ΛΕΩ Ο ΝΩΝΤΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΟΥΛΑΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΤΙΡΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΔΚΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΝΩ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ 5/6 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ; ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ; ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΤΕ; ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΤΕΟ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΕΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΨΩΝΙΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΓΓ.
ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ. ΟΥΤΕ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ.
ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΖ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΕΝΩ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΩΣ ΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΣΕ ΕΦΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΡΙΖΟ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΛΝ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΥΣ. ΟΙ ΜΠΕΚΡΟΥΔΕΣ Ο ΖΑΡΑΚΙΑΣ, ΤΟ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ Ο ΤΕΟ, Ο ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ, Η ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΔΡΑΚΟΣ; ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011, 17:16


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
blog comments powered by Disqus