Δ.Κ

Χαρούμενος εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Προανακριτική ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θεωρεί ότι πέτυχε ένα ακόμη χτύπημα σε έναν ακόμη άσπονδο εχθρό του.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής δεν συγχώρεσε ποτέ τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και τη φράση που εκστόμισε εκείνος εναντίον του στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου αποκαλώντας τον «μπουμπούκο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δημοσιογράφος είχε έρθει για να καταθέσει σχετικά με τη δημοσίευση των ονομάτων στο περιοδικό του της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ.

Κατά την παραμονή του στη Βουλή αρπάχτηκε άγρια με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Ο Άδωνις θα μπορούσε –λέει– να του τα είχε συγχωρήσει όλα αλλά όχι και να τον πει «μπουμπούκο».

Την επομένη κιόλας έκανε ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό σχετικά με το κόστος παραγωγής των εκπομπών του Κώστα Βαξεβάνη στην κρατική τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Κώστας Βαξεβάνης είναι ψεύτης. Αν ήταν σε άλλη χώρα δεν θα του επιτρεπόταν πλέον να αρθρογραφεί. Θα του είχαν πάρει την πένα και σε καμιά περίπτωση δεν θα τον άφηναν να κάνει και εκπομπή στην κρατική τηλεόραση. Τον είχα ρωτήσει αν εισέπραξε –όπως ακούστηκε- ενάμιση εκατομμύριο ευρώ για τις εκπομπές του και όχι μόνο το αρνήθηκε αλλά μου απάντησε ότι τα λεφτά που πήρε ήταν μόλις 400.000 ευρώ. Σήμερα που ήρθε η επίσημη απάντηση τον «καθάρισα» ,γιατί αποδεικνύεται ότι τελικά πήρε 1.447.388 ευρώ» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι κακές οι γλώσσες λένε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης στο παρά πέντε κρατήθηκε από τους φίλους του και δεν ανέβασε στο twitter τη φράση «έτσι γα@@ει ο μπουμπούκος».

 Πιπέρι, πιπέρι στις κακές γλώσσες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης