Δ.Κ

Η πρόταση μομφής έκλεισε με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και ολοκληρώθηκε με την ονομαστική ψηφοφορία. Γύρω στις 10:20 ο Αλέξης Τσίπρας με ένα φάκελο στα χέρια κατευθύνθηκε προς την αίθουσα της Ολομέλειας. Ακριβώς έξω από κει είδε το Βουλευτή του Στάθη Παναγούλη, κοντοστάθηκε, του χαμογέλασε και τον αγκάλιασε. Κοντά τους ήρθαν και οι Βουλευτές Γιώργος Βαρεμένος και Νάσος Αθανασίου, στήνοντας το πηγαδάκι τους.

Από τα χαμόγελα και τα πειράγματα μεταξύ τους διαπίστωνε κανείς ότι ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δεν έδειχνε ενοχλημένος, με την ομιλία Παναγούλη που είχε κάνει την προηγουμένη ο Στάθης Παναγούλης, και την προτροπή του τελευταίου στην κυβέρνηση να φτιάξει φυλακές γιατί μπορεί και να τους χρειαστούν, μάλλον το απολάμβανε κιόλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λίγο αργότερα στη Ολομέλεια ,κι όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του επανέλαβε να φέρει αν τολμάει την πρόταση για Εξεταστική στα Υποβρύχια, απάντησε στον Βενιζέλο να μην βιάζετε και πως εν τέλει θα χρειαστεί ένα- ένα να τα πηδάει τα εμπόδια.

«Και να δούμε αν θα καταφέρετε να τα πηδήξετε όλα» συμπλήρωσε ειρωνικά ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Τα λέμε αυτά για να μην ελπίζουν και χάνουν και το χρόνο τους οι συγκυβερνώντες περιμένοντας τον Αλέξη Τσίπρα να καταδικάσει τις προκλητικές για κείνους δηλώσεις του βουλευτή Στάθη Παναγούλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης