Δ.Κ.

Στο πλοίο της …παράταξης που οδηγεί στις επόμενες εκλογές στριμώχνεται κόσμος και κοσμάκης για να ταξιδέψει στο επόμενο λιμάνι που δεν είναι άλλο από το ελληνικό κοινοβούλιο. Ο δρόμος δείχνει να είναι μακρύς, γεμάτος Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες και μόνο εκείνοι που θα δείξουν οδύσσεια υπομονή θα φτάσουν στην Ιθάκη τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Κίνημα Αλλαγής οι μνηστήρες ήδη σφάζονται για μια θέση στο ψηφοδέλτιο και οι μουρμούρες δίνουν και παίρνουν για τον εσωκομματικό πόλεμο που έχει στηθεί. Το παράπονό του εξέφρασε ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος ,πρώην Υπουργός ,ο οποίος θεωρεί ότι κάποιοι θέλουν να τον καρατομήσουν από την Α ’Αθήνας. Άνθρωπος ήπιων τόνων θα μπορούσε πολλά να ανεχθεί, όχι όμως και σκανδαλιές.

Όσον αφορά τον κομματικό μηχανισμό στην πρωτεύουσα της Ηπείρου οι πληροφορίες θέλουν έναν ακόμη πρώην Υπουργό του Κόμματος, τον Βαγγέλη Αργύρη, να είναι πυρ και μανία.

Ένας ακόμη Βουλευτής που ήρθε με μεταγραφή από μικρή ομάδα για να παίξει βασικός στο Κίνημα Αλλαγής περιμένει να δει που θα είναι υποψήφιος και μάλιστα απειλεί ότι θα πάει σπίτι του αν δεν αξιοποιηθεί όπως θα ήθελε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης αντάλλαξε φιλοφρονήσεις με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα κατά τη διάρκεια μιας ερώτησης που έκανε για το μεταναστευτικό-προσφυγικό αφήνοντας ανοιχτή, όχι την πόρτα των χοτ-σποτ, αλλά του ΣΥΡΙΖΑ.

Φαίνεται πως ο Βουλευτής είδε τα άστατα καιρικά φαινόμενα της πρόγνωσης του Γιάννου Καλλιάνου άκουσε και τα μαντάτα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τρελαίνεται κιόλας με την υποψηφιότητά του και τράβηξε για …άλλες πολιτείες.

«Δεν με νοιάζει και να πάω σπίτι μου. Θα μπορούσα να συνεργαστώ με κυβέρνηση της αριστεράς όχι όμως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν λέει να προχωρήσει σε πραγματικές αλλαγές» είπε ο Σπύρος Λυκούδης,μαρτυρώντας την καλή σχέση που έχει με όλα τα «συντρόφια» της Κουμουνδούρου. Εδώ όλα είναι ανοιχτά με μηδαμινές πιθανότητες στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση Λυκούδη.

Ο Γιάννης Σαρίδης της Ένωσης Κεντρώων παραμένει μέχρι νεωτέρας στο κόμμα ,αφού δεν θα τον χαλούσε το γαλάζιο κοστούμι αλλά ούτε και κείνο του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς το Σκοπιανό.

Ο Στάθης Παναγούλης στον αγιασμό είχε μια θερμή χειραψία με τη Φώφη Γεννηματά αλλά ίσως τον «χαλάσει» η στροφή που πήρε το κόμμα τις τελευταίες μέρες βάζοντας στο στόχαστρο τον ιδεολογικό εχθρό που είναι η Δεξιά και δευτερευόντως την κυβέρνηση με τα ψέμματά της.

Η Έλενα Κουντουρά και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος μένουν μέχρι νεωτέρας στους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά ψηφίζουν τη συμφωνία όποτε αυτή κι αν έρθει.

Ο Σπύρος Δανέλλης είναι ένας ήρεμος άνθρωπος αλλά πολλοί λένε ότι είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ από κάποιους συριζαίους.

Το ταξίδι ξεκίνησε και οι πληροφορίες λένε ότι το πλοίο ούτε καν που έφτασε στο νησί των Φαιάκων.

Υ.Σ: Βουλευτής που δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε τις βολιδοσκοπήσεις για να διαπιστώσει αν ο Τσίπρας περνάει αβρόχοις ποσί μια πρόταση μομφής.

«Άνετος ,σου λέω, άνετος!». Οι λέξεις στα εισαγωγικά δεν ανήκουν στη Ζούγκλα αλλά στο Βουλευτή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης