ΠΚ

Αμάν πια αυτά τα κοριτσάκια (ακόμη και τα πολύ ώριμα) και τα αγοράκια της ελληνικής δημοσιογραφίας που λύσσαξαν από φθόνο και έμειναν από καύσιμα λόγω ελλείμματος αισθητικής. Λύσσα κακιά με τα Luis Vuitton της κυρίας του Προέδρου αφού πολλά από αυτά τα κοριτσάκια (;) θα ήθελαν στην ηλικία την τρυφερή που βρίσκονται να φορούσαν τα φουστανάκια αυτά και να κρατούν τις τσάντες αυτές (όχι αγορασμένες έξω από την ΑΣΟΕΕ) αλλά και να βάζουν τις πατούσες τους στις ψηλοτάκουνες αυτές γόβες (χρειάζεται όμως και η απαραίτητη γάμπα).

Χρειάζονται προσόντα, κυρίως στυλ και πολύ γούστο. Χρειάζεται κουλτούρα. Λοιπόν η ακομπλεξάριστη Μπριζίτ ξαναφόρεσε το γαλάζιο φουστάνι της και πήγε στην Αρχαία Αγορά. Εσάς ρε κορίτσια τι σας κόφτει δηλαδή. Σας είχε κάνει μαύρες στο ξύλο η μάννα σας για να μην ξαναφορέσετε το ίδιο ρούχο στο κυριακάτικο νυφοπάζαρο στο χωριό; Ή μήπως σας περισσεύουν και σε κάθε έξοδο ενδύεστε διαφορετικό συνολάκι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μακάρι να φτάσετε στα χρόνια της, να είστε κομψές όπως αυτή, να είστε συμπαθής και διαβασμένη όπως αυτή, να χαμογελάτε όπως αυτή, να είστε κυρία Προέδρου όπως αυτή και τα μάτια σας να σπινθηροβολούν όπως τα δικά της. Σας το εύχομαι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης