Λάμπρος Παναγιώτου

Buon viaggio Νίκος. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε, καλό σου ταξίδι, θα σε θυμόμαστε, θα σε αγαπάμε, θα σε θαυμάζουμε όσο μακριά κι αν πας. Δεν θα σε προδώσουμε ποτέ, αν και εσύ ήξερες από… προδοσίες. Η τελευταία έμελλε να είναι ετούτη της καρδιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ζωή STAR, γιατί ήσουν ένας σταρ ταπεινότητας, ανθρωπιάς και συναδελφικότητας. Μια δεκαετία στην αίθουσα σύνταξης του STAR ήσουν το σημείο αναφοράς. Ο δημοσιογράφος, ο φίλος, ο άνθρωπος, ο συγγραφέας, ο Νίκος, ο Κρητικός. Στο γραφείο σου, εκεί που έδινες για πολλά χρόνια τη μάχη της ενημέρωσης, έσκυψες μια μέρα και μας είπες: «Παιδιά δεν αισθάνομαι». Χτύπημα της καρδιάς εν ώρα υπηρεσίας. Παρά ταύτα δεν λύγισες. Δεν κινήθηκες νομικά, δεν διεκδίκησες τίποτα, ούτε καταφέρθηκες ποτέ κατά των πλοιοκτητών του καραβιού της ενημέρωσης.

Αλλά μετά ήρθαν οι… εφιάλτες. Με την παχυλή αμοιβή των 30.000 ευρώ για να σε θυσιάσουν. Για να σώσουν τον δικό τους μισθό, το τομάρι τους, τη θέση τους σε χτύπησαν αλύπητα όπως και εμάς τους υπόλοιπους. Σήμερα, όλοι θα μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για σένα, ακόμα και οι υποκριτές. Ο Νίκος μας, ο δικός μας Νίκος θα πουν, αλλά αυτή τη φορά εμείς δεν θα σε αφήσουμε. Θα σε αγκαλιάσουμε και θα σου τραγουδήσουμε… Ti vogliamo bene assai, ma tanto tanto bene sai.

Καλό ταξίδι Νίκο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Ζερβονικολάκης, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014, 21:51

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης