«Είναι πολύ διαβασμένος στα αστυνομικά θέματα, σε άλλα δεν ήταν…» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ερνέστος Χαραλαμπόπουλος για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί με το «λαθρομεταναστομάζεμα» των τελευταίων ημερών.

Αιχμές όμως για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη είχαμε και από άλλους πολιτικούς του συντρόφους, και μάλιστα βουλευτές ήπιων τόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντίνος Βρεττός, κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων στην οποία προεδρεύει, τα έσουρε στην πεθερά για να τα ακούσει η νύφη, με αφορμή την απόφαση που θέλει εντός 15 ημερών να έχουν οριστεί οι περιοχές όπου θα μπουν οι λαθρομετανάστες, και μάλιστα χωρίς το θέμα να έχει περάσει από τα… συρματοπλέγματα της Βουλής.

«Αυτό το ζήτημα θέλει προσοχή. Όχι ότι δεν θέλω να λυθεί το πρόβλημα, αλλά τελευταίες μέρες τώρα, παραμονές των εκλογών, να σπεύδουμε να επιλύσουμε έτσι αυτά τα ζητήματα, το θεωρώ και λιγάκι περίεργο…» σχολίασε, μεταξύ άλλων, στον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο ο Ντίνος Βρεττός.

Ακούς Μιχάλη μου το χάλι μου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης